Zanimljivosti

RUSKINJE “NAVALILE” NA SRBE! Evo šta traže od njih i koliko to košta

U Srbiji su muškarci okrenuti obitelji, brinu o ženama i dobri su ljudi. Rusija ima više žena, ali muškarci imaju manje izbora

Naime, Natalija Faktulina osnovala je agenciju za upoznavanje i bračno posredovanje pod imenom from Russia.eu. S radom je krenula 2007. godine i za to vrijeme okupila brojne ljubavne parove.

“Srbi jako vole Ruskinje jer su ljubazne, štedljive i lijepe. Generalno, Srbija ima poseban odnos prema Rusima! Srbi imaju osjećaj solidarnosti s ruskim narodom, duboko cijene rusku povijest, kulturu i život Zanima me način. Mnogi ljudi ne govore dobro ruski. Vrijedi napomenuti da su srpski i ruski vrlo slični, tako da učenje srpskog neće trajati dugo.” Natalia dalje otkriva razloge zbog kojih se Ruskinje udaju za Srbe Prednost.

Natalia je rekla da su svi parovi koje je nazvala sretni i još uvijek u braku. Dodala je i da je situacija u Srbiji drugačija od one u Rusiji, te da su Srbi topao i ljubazan narod.

“U Srbiji su muškarci okrenuti obitelji, brinu o ženama, dobri su ljudi. U Rusiji ima mnogo žena, ali su opcije za muškarce slabije”, zaključila je Natalia.

Uz potpisani ugovor, klijent je dužan platiti i avio karte svom partneru.

Postoje i druge agencije u Srbiji koje spajaju Srbe i Ruskinje. Plaćate godišnju članarinu od oko 150 eura, a prema nekim medijskim napisima cijeli proces upoznavanja i veze s Ruskinjom stoji 2500 eura, a na muškarcu je da odluči želi li imati vezu , vjenčati se ili imati dijete.

error: Content is protected !!