Lifestyle

Marija: ”Mnogo sam tužna i USAMLJENA! Bivši me je UBIO U POJAM! Tražim ISKRENU LJUBAV ”

Zdravo, moje ime je Marija, i imam 32 godine. Želim podijeliti svoju priču jer osjećam da je vrijeme da pronađem svoju sreću i mir u ljubavi.

Imala sam vezu koja je trajala 4 godine, i bila sam mnogo zaljubljena u svog dečka. I on je mene mnogo volio. Pazio me je, vodio računa o svemu, izlazili smo u duge šetnje i voljeli smo se bez interesa. Međutim, kao što to često biva, idila se naglo promijenila.

Odjednom, ne znam šta mu se je desilo, počinje da se ponaša kao monstrum – svađe su postale svakodnevne, žestoke rasprave oko svega. Nekoliko puta, u naletu bijesa, zaletio se da me udari pa sam padala i udarala glavom o pod.

Njegova agresivnost je bila šokantna, a razlozi za nju nisu bili jasni. Pokušavala sam razumjeti što se događa, ali sve što sam dobijala bile su optužbe i izgovori. Saznala sam da je uzrok njegove agresije bio duboko ukorijenjen u njegovim vlastitim problemima, nezadovoljstvu samim sobom i, nažalost, vanjskim faktorima poput drugih ljudi.

Napustila sam tu toksičnu vezu i sada sam ovdje, u potrazi za ljubavlju i poštovanjem koje zaslužujem. Iskreno, samo želim pronaći osobu koja će mi pružiti podršku, razumijevanje i ljubav.

Možda zvuči kao kliše, ali vjerujem u pravu ljubav, onu koja je iskrena, nesebična i podržava me u svakom trenutku. Tražim nekoga tko će me cijeniti zbog onoga što jesam i tko će biti uz mene u dobrim i lošim vremenima.

Molim vas, neozbiljni, zaobiđite me. Ne tražim površne veze ili prolazne avanture. Želim pronaći nekoga s kim ću moći izgraditi duboku i ispunjavajuću vezu. Hvala vam na razumijevanju.

Dodatno, osim navedenih informacija, važno je istaknuti da sam osoba koja cijeni iskrenost, poštovanje i emotivnu povezanost u odnosima. Spremna sam otvoriti svoje srce i dati svoj maksimum kako bih izgradila sretnu i stabilnu vezu. Tražim partnera koji će me prihvatiti onakvu kakva jesam i koji će biti spreman raditi na izgradnji zdravog i sretnog odnosa zajedno sa mnom.

Klikom na zatvarate prozor!