Vijesti

GAZDA POKLONIO GOLFA 6 RADNIKU KOJI RADI ZA NJEGA 10 GODINA

U Srebreniku, unutar firme za preradu i ugradnju lima “Bekrić d.o.o.”, odigrala se inspirativna priča koja će obnoviti vaše povjerenje u nesebičnost i zahvalnost. Adnan Bekrić, vlasnik ovog prosperitetnog preduzeća, odlučio je iznenaditi jednog od svojih najvrijednijih radnika, Edmira Džaferovića, na nevjerojatan način.

Džaferović, dugogodišnji zaposlenik i pouzdan član tima, nije samo marljivo obavljao svoje dužnosti, već je uvijek težio prema naprijed kako bi pomogao tvrtki da napreduje i raste. Njegova posvećenost, stručnost i radna etika istaknuli su ga kao izvanrednog radnika.

Kao izraz zahvalnosti za sve što je Džaferović učinio za firmu “Bekrić d.o.o.”, Adnan Bekrić je donio odluku koja će sigurno ostati urezana u sjećanju svih prisutnih. Na posebnom okupljanju u prostorijama firme, pred nekoliko zaposlenika i kolega, Bekrić je uručio ključeve prekrasnog automobila Volkswagen Golf 6 Edmiru Džaferoviću, te mu je poklonio bon u iznosu od 1000 KM na benzinskoj pumpi “Bingo petrol”, koja je dio grupacije “Bingo d.o.o.”.

“Edmir Džaferović je naš vjerni zaposlenik od prvog dana – sa nama je već deset godina. Česte promjene radne okoline danas su svakodnevnica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost. Ovim skromnim poklonom odajemo priznanje njegovom doprinosu za uspjeh naše firme. Njegova predanost i naporan rad inspiracija je svima. Ponosni smo što u našem timu imamo nekog poput njega”, rekao je gospodin Bekrić tokom emotivnog trenutka predaje ključeva.

Emotivni Edmir Džaferović nije mogao sakriti svoje iznenađenje i radost. “Ovo je nevjerojatan dar, i ne znam što reći. Hvala, gospodine Bekrić. Ovo će mi zauvijek ostati u sjećanju”, istaknuo je Džaferović.

Ovaj nesebičan čin Adnana Bekrića i gesta zahvalnosti prema Edmiru Džaferoviću svakako će ostati zapamćeni kao primjer kako se dobar rad i predanost prepoznaju i nagrađuju u poslovnom svijetu. Osim što je dobio automobil, Edmir je dobio i snažnu potvrdu da njegov trud vrijedi.

Cijela priča nas podsjeća na važnost prepoznavanja i nagrađivanja izvanrednih zaposlenika u svim sferama života. Adnan Bekrić i firma “Bekrić d.o.o.” ne samo da su dobili odanog radnika, već su i pokazali kako zahvalnost i velikodušnost mogu stvoriti pozitivan radni okoliš i osnažiti zajednicu.

Ova inspirativna priča iz Srebrenika služi kao podsjetnik da se dobar rad i predanost isplate, te da geste poput ove mogu napraviti veliku razliku u životima ljudi.