Ispovijesti

MAŠTAM da budem sa ČOVJEKOM od preko 50 godina! Imam 32 godine i slobodna sam. (OGLAS)

Ja sam Silvija, 32-godišnjakinja iz Mostara, Bosna i Hercegovina, s bogatim iskustvom u ljubavnim vezama, ali dosada nisam pronašla trajnu sreću. Moja nedavna veza bila je s gospodinom od 43 godine, a prije toga sam bila u vezi s mlađim muškarcem od 18 godina. U tim vezama, svatko je imao svoje prioritete, bilo da je to seks, druženje, ili podrška. Nažalost, sve su završile na neobičan način.

Preferiram muškarce oko 50 godina – oni su obično sigurni u sebe i znaju što žele, što odgovara mojoj situaciji. Cijenim njihovu samostalnost jer mi omogućuje da zadržim svoju neovisnost. Obožavam podršku u vezi.

Moj život je ispunjen putovanjima, barem 8 puta godišnje. Volim istraživati nove destinacije i proširiti svoje horizonte. Zahvaljujući širokom krugu prijatelja, putovanja su mi lako dostupna i neopterećena pitanjima ili ograničenjima.

Estetika je važan dio mog života. Volim detalje i perfekcionizam u svemu što radim.

Njegujem prirodnu ljepotu i ne zagovaram kozmetičke zahvate. Ne dopuštam kirurzima da mijenjaju moj izgled. Ako se pitate o veličini mojih grudi, ne, nećete ih vidjeti.

Knjige su moja strast. Pročitam oko 100 knjiga godišnje i uživam u filozofiji. Čitanje je moj način opuštanja i usvajanja novih spoznaja.

Nemam veza u vladi, ali uživam pomažući prijateljicama u šminkanju za posebne prilike. To su trenuci kada se opuštamo i razgovaramo o različitim temama.

Druženje s prijateljima može biti zabavno, ali ponekad žudim za dubljim vezama. Čini se da su današnji muškarci skeptični prema dugotrajnim odnosima, ali ne gubim nadu u pravu ljubav.

Tražim starijeg partnera jer vjerujem da ozbiljne veze zahtijevaju zrelost i odgovornost. Idealni odnosi temelje se na poštovanju i podršci. Graditi, a ne uništavati odnose – to je ključ uspjeha u ljubavi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK