Ispovijesti

AMELA 34 GODINE ŽIVI U BANJA LUCI “ŽELIM DRUŽENJE I VEZU JAVITE MI SE”

Moje srce je uvijek puno ritma i plesa – teško da prođe dan a da se ne nađem u pokretu čim čujem neki ritam! Ples je za mene više od hobija, to je način života, duboko usađen u moju srž.

A uz ples, uživam i u umjetnosti pjevanja, posebno u interpretaciji dubokih, emotivnih pjesama. Kada poželim tišinu, zaronim u knjige ili se prepustim gledanju dokumentaraca, jer učenje i istraživanje su mi neiscrpni izvori zadovoljstva.

Svaki slobodan trenutak provodim za klavirom, uranjajući u svijet tonova i akorda. Smatram da je umjetnost ključ za razumijevanje ljepote u svijetu i ljudima oko nas, stoga se redovno posvećujem samoobrazovanju.

Moja suština je kao ples – ponekad laka i graciozna, poput suvremenog plesa, ponekad strastvena i hrabra poput paso doblea, a nekad žestoka i vatrena poput ča-ča-ča ritma.

Svi ovi aspekti čine mene, i ta raznolikost čini me nevjerojatno dinamičnom osobom. Bez obzira na izazove koje život stavlja pred mene, uvijek sam spreman suočiti se s njima. Svjestan sam da je moja sreća u mojim rukama i da je ključno postaviti si ciljeve i raditi predano kako bih ih ostvario.

Smatram se neovisnom osobom, koja je cijenila trud i napor koji je uložila u postizanje svojih ciljeva. Shvatio sam da su odnosi s drugim ljudima ključni, posebno s obitelji, stoga mi je sada porodica na prvom mjestu.

U partnerskom odnosu, važno je osjećati se zaštićeno, voljeno i razumljeno. Za mene, osjećaj zaštite znači da s partnerom gradim siguran i povjerljiv svijet, gdje ćemo biti podrška jedno drugome u svim životnim izazovima.

Želim partnera koji je snažan, neovisan, ljubazan i spreman na predanu vezu, koji cijeni važnost partnerstva i spreman je uložiti napor u njega. Želim pronaći tu posebnu osobu koja će biti moj životni saputnik, koju ću obožavati i podržavati u svakom trenutku.

Želim da naša veza bude ispunjena romantikom i jedinstvenim trenucima, gdje ćemo jedno drugome biti najbolji prijatelji i najveća podrška. Želim pružiti beskrajnu ljubav, pažnju i nježnost svom partneru, čineći ga posebnim i voljenim svakog dana.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
PROFIL