Ispovijesti

BRANKA: “U dugogodišnjoj sam vezi, imam 45 godina i MNOGO SAM NESRETNA, želim biti

Ja sam osoba koja se izražava kroz svoju ženstvenost, otvorenost i nježnost, a srce mi je ispunjeno ljubavlju i strastvenim karakterom. Aktivno živim, volim istraživati nove stvari, putovati i biti otvorena prema svijetu oko sebe! Moja strast je kuhanje, uživanje u prirodi i slikanje.

Ako želite saznati više o meni, samo pitajte, obećavam vam da neće biti dosadno u mom društvu! Dopustite da se prvo predstavim) Pozdravljam vas kao osoba puna slatkoće. Možda izgledam samouvjereno, ali u mom srcu leži ljubaznost i osjetljivost.

Smijem se životu i uživam u njemu, bez brige za materijalno jer su moji roditelji već sve osigurali. Iako ne moram raditi, odlučila sam se angažirati i sav prihod usmjeravam u dobrotvorne svrhe. Razumijem da neki mogu kritizirati takvu odluku, ali to je moj izbor.

Iako možda djelujem kao da sam ovdje radi zabave, istina je da sam u potrazi za ozbiljnom vezom. Ne preferiram mlađe partnere i ne želim biti tek ljubavnica. Moja želja je pronaći ljubav i biti voljena.

Ples je moj hobi već 19 godina i nemam namjeru odustati. Uz to, se kontinuirano obrazujem i usavršavam svoje znanje. Također, ponosna sam na svoje tetovaže, koje predstavljaju moju otvorenost prema novim iskustvima i raznolikost interesa.

Volim eksperimentirati s kuhanjem tradicionalnih jela iz različitih kultura, istražujući bogatstvo okusa svijeta. Također, redovito prakticiram jogu i istezanje kako bih se opustila.

Tražim partnera koji će me razumjeti, voljeti i cijeniti, ne samo kao romantičnog partnera već i kao prijatelja i životnog suputnika. Bitno mi je da dijelimo interese, misli i podržavamo jedno drugo.

Inteligencija, humor, odanost i emocionalna zrelost su osobine koje cijenim kod partnera. Želim duboku, iskrenu vezu, neopterećenu beskrajnim dopisivanjima i besmislenom razmjenom fotografija.

Jeste li možda vi osoba koja dijeli moje stavove? Čekam vaš odgovor s nestrpljenjem!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
PROFIL