Ispovijesti

Ena, 56 godina želi upoznavanje preko kamere jer TRAŽI PRAVOG ČOVJEKA ZA BRAK!

Ena, 56 godina, iz Tuzle, želi upoznati nekoga putem kamere.

Zdravo, moje ime je Enisa. Ja sam jedna ugledna dama iz prekrasnog grada Tuzle, brojim 56 godina iskustva na ovom svijetu. Prijatelji me nazivaju Ena. Po zanimanju sam stručnjakinja u frizerskoj industriji.

Osjećam ispunjenje u svom poslu i ne bih mijenjala svoju struku ni za što na svijetu. Trenutno radim kod privatnog poslodavca. Bila sam u braku i iz tog saveza imam dvoje predivne djece. Taj brak je okončan prije petnaest godina. Što se tiče moje ličnosti, mogu reći da sam iskrena i suzdržana individua.

Duboko sam romantična i težim ka iskazivanju lijepih emocija. Trudim se da uvijek izgledam njegovano i oblačim se s ukusom. Moja kosa je prirodno crna, a kao frizerka, često eksperimentišem s njenim stilom.

Kada imam vremena za sebe, najviše uživam u opuštanju uz kvalitetne televizijske emisije. S obzirom na moj zahtjevan posao, svaki slobodan trenutak mi je neprocjenjiv. Nisam sklonica ekstremima – uživam u raznolikim aktivnostima.

Duge šetnje, duboki razgovori i pozitivni ljudi su mi posebno dragi. Diskrecija je za mene ključna, te cijenim i tražim osobu koja je isto tako suzdržana i razumna. Želim se osjećati voljeno i paženo, te sam spremna dati sve od sebe u ljubavi i odnosima.

Očekujem upoznavanje putem kamere s iskrenim muškarcem. Moja namjera je uspostaviti ozbiljnu vezu koja će možda rezultirati brakom. Tražim osobu koja je spremna biti iskrena i ozbiljna kao i ja. Finansijska stabilnost je važna, stoga očekujem da budemo na istoj valnoj dužini.

Moj idealni partner trebao bi imati stabilan posao ili redovne prihode, kako bismo zajedno gradili sreću i udobnost u životu. Važno je da imamo međusobno poštovanje i razumijevanje. Što se tiče godina, preferiram osobu između 55 i 65 godina. Molim zainteresirane da mi se jave putem oglasa kako bismo započeli komunikaciju i možda izgradili nešto posebno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
PROFIL