Lifestyle

Lejla: ” Imam 25 godina, želim biti voljena pa TRAŽIM MOMKA KOJI ĆE BITI SAMO MOJ! Da li postoji takav?”

Dobar dan, ja sam Lejla i imam 25 godina. Po zanimanju sam tehničar i radim za jednu ortodontnu ordinaciju. Moja strast prema tehnici prožima moj svakodnevni život, a posao u ortodontskoj ordinaciji pruža mi priliku da koristim svoje vještine kako bih pomogla drugima. Volim što svojim radom mogu doprinijeti stvaranju osmijeha na licima ljudi koji dolaze u ordinaciju.

Rođena sam i odrasla u Zenici, Bosna i Hercegovina, ali sada živim u prekrasnom Beču, u Austriji. Preseljenje u drugu zemlju donijelo je nove izazove, ali i nevjerojatne prilike za osobni i profesionalni rast. U Beču sam pronašla svoj drugi dom, očarana njegovom kulturnom raznolikošću i živopisnim ulicama.

Iako uživam u svom poslu i uzbudljivom životu u Beču, osjećam da mi nedostaje netko poseban s kim bih mogla dijeliti te trenutke radosti i sreće. Ljubav je za mene temelj života, a iako sam doživjela razočaranja u prošlosti, ne gubim nadu da ću pronaći osobu koja će cijeniti moju iskrenost i ljubav.

U horoskopu sam Rak, što možda objašnjava moju osjetljivost i emocionalnu dubinu. Volim provoditi vrijeme u prirodi, šetajući obalama Dunava ili istražujući prekrasne parkove Beča. Glazba je također važan dio mog života; u slobodno vrijeme volim svirati gitaru i pjevati, što mi pomaže da izrazim svoje emocije na poseban način.

Molim vas neozbiljne da me zaobiđete. Ne zanimaju me vaše ponude i komplimenti. Hvala na razumijevanju.

Dodatno, osim navedenih informacija, važno je istaknuti da sam osoba koja cijeni iskrenost, odanost i poštovanje u odnosima. Volim provoditi vrijeme sa svojim partnerom istražujući svijet oko nas i gradeći duboku emocionalnu povezanost. Otvorena sam za komunikaciju i spremna sam uložiti napor kako bih izgradila sretnu i stabilnu vezu. Tražim partnera koji će me prihvatiti onakvu kakva jesam i koji će zajedno sa mnom graditi temelje za trajnu i ispunjavajuću ljubavnu priču.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

error: Content is protected !!