Lifestyle

NELA(36)”ŽIVIM I RADIM NA SELU I ŽELIM NAĆI MUŠKARCA ZA BRAK KOJI ISTO VOLI SELO KAO JA JAVITE MI SE”

Rođena sam u srcu Srbije i odrasla u jednom od njenih pitomih sela, a sada svoj život gradim u jednom predivnom selu nedaleko od Valjeva. Ovdje, među zelenim brežuljcima i šumama, osjećam se kao da sam pronašla svoj mir i svoj dom. Dok sam odrastala, gradovi su mi uvijek bili pretrpani i užurban, a ja sam se uvijek vraćala svojim korijenima, svojoj zemlji, gdje je ritam života sporiji, a priroda je bliska i nježna.

Moj život ovdje u selu obilježen je radom na polju i uzgojem stoke, što zahtijeva mnogo truda i predanosti, ali to je nešto što volim. Gledajući kako plodovi mog rada niču iz zemlje i kako se stoka razvija pod mojom skrbi, osjećam neizmjernu radost i ispunjenje. Za mene, rad na zemlji nije samo posao, već način života i povezanosti s prirodom.

Unatoč svim obavezama, uvijek pronalazim vremena za svoje hobije i interese. Volim pjevati i plesati, a često svoje slobodno vrijeme provodim sakupljajući ljekovito bilje po obližnjim livadama i šumama. Sušenjem tog bilja i pripremom raznih čajeva, stvaram mirisne napitke koji ne samo da liječe tijelo, već i dušu. Ponekad, kada me inspiracija obuzme, uzmem svoje boje i platno te se prepustim slikanju prekrasnih pejzaža koje okružuju naše selo.

Osim svojih hobija, volim putovati i istraživati svijet. Za mene, svako putovanje je prilika za novo iskustvo i nova saznanja. U tuđim kulturama i običajima nalazim inspiraciju i bogatstvo koje obogaćuje moj duh. Međutim, bez obzira na to koliko daleko putujem, uvijek se vraćam svojoj zemlji i svom selu jer ovdje osjećam istinsku povezanost i duboki mir.

Kao slobodna i samosvjesna žena, tražim partnera koji dijeli moje vrijednosti i interese. Želim nekoga tko cijeni ljepotu jednostavnosti i tko se ne boji izraziti svoje osjećaje. Važno mi je da je moj partner pouzdan i predan, da cijeni rad i ljepotu prirode kao i ja. Zajedno bismo istraživali svijet, dijelili avanture i gradili život ispunjen ljubavlju, razumijevanjem i poštovanjem.

Klikom na zatvarate prozor!