Zanimljivosti

ISPRIČAO KAKO MU JE ŽENU PREOTEO KUM I ZAPALIO REGION: Došao on iz Njemačke pun para, i vidim ja ona mene nešto izbjegava…

Slično kao u filmu “Preludij za brak”, gdje je glavni lik proklet da svaka njemu bliska žena pronađe “pravu ljubav” u drugom muškarcu, i Domenico iz Pugara kod Travnika ima sličnu sudbinu.

Dominiko Poplašen, iz mjesta kraj Travnika u BiH, nasmijao je mnoge rekavši da je za žene očito ljubavni šarm, kao i svaka žena koju je sreo Nakon toga, sve su pronašle svoju srodnu dušu.

– Žene, društvo i kafane, ne dirajte me – rekao je sa smiješkom Domenico ispričavši zanimljivu priču iz svog života, gdje mu je suprugu oteo kum.

Jednom je zbog žene umalo ostao bez kuma.

– Imao sam tada 20 godina… Došao mi je kum iz Njemačke s novcem. A ja sam tada imao djevojku, iako je i ona imala nekih zdravstvenih problema, i vidio sam da sam je stalno molio da mi pomogne i odveze me u bolnicu, ali ona nije mogla ništa. Jedne večeri otišli smo zajedno u bar, ja i ona i kum. Tu noć smo se posvađali i kad je otišao, činilo se da je ona s njim – ispričao je mladić YouTube kanala Auslanderi koji je objasnio da mu je kum kasnije sve priznao, ali nije želio da prekrši muške smjernice. . .

Uz smijeh je dodao kako vjeruje da ženama donosi sreću jer nije imao drugog objašnjenja za okolnosti u svom životu.

– Što se tiče mlade, s kim god sam bio, bila je udata. Ako si sa mnom, dat ću ti blagoslov prave ljubavi. Što da radim, nemam Audi, nemam BMW, nemam ni djevojku, ali ako netko kaže da se ne slaže, nema veze – rekao je.

Ispod videa mnogi su mu poručili da ne brine i da će prava ljubav doći kada mu bude suđeno, dok mu je jedna djevojka u šali poručila:

“Ostavi se auta ja sam se sa najboljim frajerima vozila u Fici i Stojadinu”, bio je samo jedan od komentara ispod snimka koji je pobrao veliki broj simpatija.