Zanimljivosti

Ako tražite devojku onda pravac u ovo selo. Ovdje žene vape za muškarcima (VIDEO)

U ovom selu na jugu Brazila, poznatom pod imenom Noiva do Kordeiro, živi zajednica čiji su članovi uglavnom žene. Odlazak sinova iz sela nakon punoletstva i retkost muškaraca koji rade u obližnjim gradovima, vraćajući se samo vikendom, ostavljaju žene u stanju frustracije zbog nedostatka muške prisutnosti.

U želji da promene ovu situaciju, mlade žene su odlučile uputiti apel neženjenim muškarcima da se pridruže njihovoj zajednici i možda pronađu ljubav i brak. Nina (23), jedna od žiteljki ovog sela, istakla je da su muškarci koje slobodne žene sreću ili već oženjeni ili su im rođaci, zbog čega se retko ostvaruju ljubavne veze.

“Sanjamo o ljubavi i braku. Ipak, volimo život u našem selu i ne želimo da napustimo svoju zajednicu kako bismo pronašle partnera”, objasnila je Nina.

Noiva do Kordeiro je neobično selo, osnovano od strane Marije Senjorine de Lime, koja je napustila svoj dom nakon neželjenog braka. S vremenom, drugim “otpadicama” pridružile su se žene koje su takođe želele slobodu.

Apel neženjenim muškarcima prati upozorenje: moraju poštovati pravila koja su postavile žene koje vode selo.

“Muškarci koji se pridruže našem selu moraju prihvatiti naše običaje i živeti prema našim pravilima”, naglasila je Nina.

“Dokazano je da žene uspešno vode naše selo. Ono je lepše, organizovanije i harmoničnije nego kad bi ga vodili muškarci”, zaključila je mlada Brazilka.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
PROFIL

Klikom na zatvarate prozor!