Lifestyle

ZORANA ŽELI UPOZNATI STARIJEG MUŠKARCA ZA DRUŽENJE I VEZU, “VEĆ DUGO SAM SAMA I ŽELIM AVANTURU, JAVITE SE!”

Želim izraziti duboku zahvalnost što ste pokazali interesovanje za mene i što čitate ove redove! Nadam se da ćete pronaći više inspiracije u mom unutrašnjem svetu nego u mojim fotografijama.

U mom životu nedostaje prisustvo snažnog i ljubaznog partnera s kojim bih mogla deliti radosti i tuge. Dolazeći na ovu platformu, ne očekujem čuda, već želim pronaći osobu koja me može voleti i sa kojom bih mogla biti srećna.

Ako čitate moj profil i delimo iste ciljeve, možda smo prošli kroz slične izazove u prošlosti i želimo započeti novu životnu priču. Što se mene tiče, ističem se kao pozitivna, društvena i inteligentna osoba. Verujem da je bitno da partner bude ne samo privlačan, već i inteligentan, sposoban za duboke razgovore.

U mom društvu, nikada neće biti dosadno. Takođe, ističem se kao nežna i strastvena osoba, uvek trudim sebe da budem u dobroj formi. Verujem da ste dugo sanjali o takvom spoju!

Imam mnogo hobija – uživam u lepoj muzici, putovanjima, dugim šetnjama i romantičnim večerima. Volim stvarati nešto novo iz već postojećeg i gledati romantične filmove. Sanjam o tome da sa svojom budućom srodnom dušom obiđem ceo svet.

Takođe, uživam u fotografiji, jer verujem da svaki trenutak u životu zaslužuje da bude zabeležen sa pozitivnom energijom i savršenim raspoloženjem.

Što se tiče moje buduće srodne duše, tražim nekoga ko je dobro vaspitan, ljubazan, pažljiv i velikodušan. Spremna sam deliti interese svog partnera, razgovarati o politici, ići na ribolov ili se interesovati za automobile. Tražim nekoga ko je pomalo staromodan i pristojan, nekoga sa kim mogu izgraditi duboke odnose.

Želim se probuditi u muškom zagrljaju i primiti poljubac. Verujem da je došlo vreme da mislim i na sebe!

Nemam nameru vas nagovoriti ni na šta. Slušajte svoje srce jer ono nikada neće pogrešiti. Sebe ne možete upoznati za par minuta čitajući profil, ali verujem da će te osetiti dubinu mojih reči i nadam se da ćemo se uskoro čuti!

Klikom na zatvarate prozor!