Lifestyle

SUZANA ”OSTALA SAM UDOVICA U 33. GODINI ŽELIM DRUŽENJE I VEZU”

Još od djetinjstva sam jasno znao svoju životnu strast i put. Glazba je bila nešto što je odredilo moj smjer već u najmlađim danima. Dok su se druga djeca igrala na sportskim terenima, ja sam bio zarobljen melodijama sintisajzera, ritmovima bubnjeva i zvukom violine.

Moja ljubav prema glazbi nije se zaustavila na jednom instrumentu – ja sam multitalentirani glazbenik. Nadalje, moja bogata mašta omogućuje mi stvaranje dubokih tekstova i predivne glazbe. Kroz godine, sudjelovao sam na mnogim međunarodnim vokalnim natjecanjima, donoseći kući nagrade koje su mi bile iznimno dragocjene.

Biti u središtu pozornosti mi je prirodno, a radost mi je znati da moja umjetnost intrigira druge. Trenutno radim na svom prvom albumu, uz nekoliko već objavljenih videa. Jesi li zainteresiran/a za potpisivanje mog albuma?

Tko zna, možda ćeš jednog dana, kada postanem globalno prepoznat, imati vrijedno izdanje u svojoj kolekciji. Ili, možda će naši putevi biti isprepleteni, a mi ćemo zajedno uživati u bljesku slave. Hoćeš li biti uz mene u ovom putovanju, pružajući podršku i utjehu kad god je potrebno?

Osjećam snažnu privlačnost prema poziranju pred kamerom. Prošao sam kroz razne kreativne i estetski izražajne fotografske sesije, od kojih su mnoge bile intimne. Posebno mi je draga fotografija uz obalu mora, gdje se osjećam kao da se stopljen s prirodom. Na nekim od tih fotografija, odlučio/la sam se pokazati u donjem rublju, želeći osjetiti povjetarac na koži. Ljudi često primjećuju moj mladolik izgled, što me veseli.

Planiram zadržati tu svježinu i vitalnost, čak i kad dostignem 40 ili 50 godina. Moja dobra genetika je u tome od pomoći, a mnogi govore kako moja majka izgleda kao moja sestra. Postoji izreka da se u licu žene može vidjeti kako će izgledati u starosti, gledajući njezinu majku. Kakav je tvoj odnos s roditeljima? Koliko si blizak/bliska s njima? Želiš li da naša obitelj izgradi snažan odnos?

Možda djelujem kao osoba koja ne mari za ozbiljnost i kontinuitet. Da, fokusiran/a sam na svoju karijeru, ali to nije sve što me zanima. Važno mi je imati partnera koji će biti moja podrška i razumjeti me u svakom trenutku.

Volim nježnost, ali ne plašim se ni izraza snage. U mom domu imam privatnu sobu koja je zvučno izolirana, a u njoj se nalazi i sef gdje čuvam nekoliko intimnih predmeta kako ne bi iznenadili slučajne posjetitelje. Također, tu su razni kostimi koji mogu probuditi uzbuđenje.

Bi li želio/željela pristupiti ovoj sobi? Koliko si spreman/spremna investirati u naš odnos? Do kojih granica bi išao/šla kako bi ostvarili svoje želje i snove?

Klikom na zatvarate prozor!