Lifestyle

SLAĐANA ”IMAM 30 GODINA, ŽIVIM I RADIM NA SELU ŽELIM MUŠKARCA KOJI VOLI SELO I RAD”

Ples je moja strast. Otkrivanje novih dimenzija svog tijela uvijek me oduševljava, često rezultira smiješnim situacijama, ali uvijek je uzbudljivo. Uz to, strastveno sam zaljubljenik u kulinarstvo. Listanje kuharica, gledanje kulinarskih emisija i eksperimentiranje s različitim receptima pružaju mi zadovoljstvo. Slobodno vrijeme najradije provodim sa svojim roditeljima.

Putovanja su mi neizmjerno draga. Obožavam istraživati nove destinacije i uživati u prirodi. Aktivan stil života mi je blizak, posebice uživam u šetnjama do predivnih lokacija poput planina, jezera i vodopada. Sport mi je također važan, težim zdravom načinu života i održavanju forme.

Poštena sam, odgovorna i pouzdana osoba, spremna pomoći u teškim trenucima. Duhovita sam i ne bojim se izražavati humor. Uživam koristiti svoje vrijeme na ispunjen i produktivan način.

Neprestano se razvijam i učim nove stvari. Ponosim se svojom ljubaznošću, dobrotom i brižnošću. Briga o obitelji me ispunjava, volim ih počastiti ukusnim jelima. Moje srce je ispunjeno ljubavlju, te sam otvorena i iskrena prema ljudima oko sebe. Djeca su mi posebno draga, stoga sam se odlučila baviti fotografijom djece.

Vidim uz sebe snažnog i dobroćudnog partnera. Iskrenost i povjerenje su ključni za našu vezu. Sanjam o dubokoj vezi ispunjenoj ljubavlju i pažnjom, želim podijeliti sve radosti i izazove života.

Tražim ozbiljnog i ljubaznog partnera sličnih interesa i načina života. Bitno mi je da bude iskren i otvoren za komunikaciju. Jednostavno, tražim običnog, ali pravog muškarca.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
PROFIL

error: Content is protected !!