Lifestyle

Muž mi nema facebook slobodno mi se javite u komentaru!

Ne mogu podnijeti trenutnu situaciju i osjećam potrebu da otvoreno podijelim svoje emocije s drugima. Fantaziram o vezi s partnerom starije dobi jer vjerujem da stariji ljudi posjeduju bogatije iskustvo u intimnim odnosima.

Moje duboko ukorijenjeno zanimanje za kazalište proizlazi iz strasti prema glumi, posebno izvođenju drama renomiranih autora. Unatoč tome, trenutno se fokusiram na završavanje pravnog studija na fakultetu, uvijek težeći proširenju znanja i osobnom usavršavanju. Osim kazališta, uživam u glazbi, filmovima, plesu, prirodi te imam niz hobija koje bih rado podijelila u osobnom razgovoru.

Opisujem sebe kao senzualnu i nježnu ženu, pomalo emotivnu, ali posvećenu i iskrenu. Tražim ljubav, sanjarim o stvaranju obitelji, strasti i vatri u vezi, i naravno, o brizi. Vjerujem da sam srdačna osoba i smatram da su oči ogledalo duše, te bih voljela da me gledaš u oči i razumiješ tko sam ja. Spremna sam biti iskrena i posvećena svom partneru.

Važno mi je da partner iskazuje ljubav i poštovanje prema meni, smatram da su to ključni elementi za uspješnu vezu. Komunikacija također ima ključnu ulogu; želim dijeliti sve s partnerom, od važnih trenutaka do izazova, kako bismo zajedno rješavali probleme, pružali podršku jedno drugom i ostajali vjerni. Ako osjećaš privlačnost prema običnoj, simpatičnoj dami, voljela bih primiti tvoje pismo.

error: Content is protected !!