Lifestyle

Milinko oženio ALBANKU koju je video samo na slici: Sada je otkrio kako zapravo izgleda njegov BRAK

Ovu priču je podelila njihova kćerka!

Lepa Vjolca stigla je u podgolijsku varošicu iz Skadra.

Iako postoje brojne predrasude o brakovima između Srba i Albanki, kao i u svakom braku, i ovakvi nose i dobre i loše strane. U slučaju Milinka Bogdanovića, čija se priča pojavila pre dve godine, čini se da su presudile one dobre.

Iako se obično očekuje da dolazak takvih nevesta bude u udaljenim, ruralnim područjima, ivanjički profesor Milinko Bogdanović potvrdio je da to nije uvek slučaj i da su neveste iz Albanije dobrodošle i u gradsku sredinu.

Lepa Vjolca je stigla u podgolijsku varošicu iz Skadra, a Milinko je buduću suprugu prvo video samo na slici.

Važno je naglasiti da ovakav način upoznavanja i spajanja osoba postaje sve popularniji, te mnogi iz naše regije biraju da ljubav potraže na taj način. Takođe, sve više nevesta iz Albanije odlučuje se da dođe i u gradske urbane sredine kako bi započele svoj novi život i pronašle ljubav.

Bitno je napomenuti da ovakav način upoznavanja, kao i drugi, nosi sa sobom kako dobre, tako i loše strane te je važno da se oni koji se odluče na ovaj korak budu svesni svih prednosti i mana koje takav način spajanja donosi.

Iako se radnja dešava u 21. veku, priča ipak ima elemente tradicije. Njene sestre već žive ovde deset godina i znao sam da se radi o divnoj porodici. Dogovorili smo se i ja sam otišao u Skadar – priseća se Milinko.

Nakon prvog susreta, bio je siguran da je Vjolca žena s kojom će provesti ostatak života.

“Sve je sudbina, intuicija me vodila na taj put i nisam pogrešio,” kaže Milinko.

Ova priča pokazuje da prava ljubav zaista nema granice i da se može pronaći na različite načine. Važno je slediti svoju intuiciju i osećaj prema budućem partneru. Iako mnogi automatski odbacuju ovakav način upoznavanja, važno je znati da on, kao i svi drugi načini, nosi i dobre i loše strane. U suštini, najvažnije je da se između dvoje ljudi rodila ljubav i povezanost, kao što je to slučaj i u ovom primeru.

Četiri godine nakon venčanja, Vjolca i Milinko dobili su kćerku Irenu, koja je još više ojačala njihov brak. Ova srećna porodica dokaz je da ljubav zaista prevazilazi sve razlike i da je moguće ostvariti snove, a u njihovom slučaju to je bila – porodica.

Klikom na zatvarate prozor!