Lifestyle

“Imam 43 godine i NISAM SE UDALA još uvijek. Živim sa majkom u kući. Imam sve, ali nemam muža”

Znam što udaljenost čini ljudima – i znam kako je treba skratiti. Spremna sam pridonijeti našem odnosu i želim da naš odnos s mojim budućim muškarcem napreduje! Želim glumiti i raditi sve što je potrebno da budem sretna. Nježna sam, iskrena i nikad neću stvarati nelagodu svojim najbližima – što vam još treba da budete sretni?

Samo biti tu, samo popiti čašu kuhanog vina uz svoje voljeno srce…kako bi drugačije bilo moguće? Veze nisu izazov, veze su osjećaj povezanosti i beskrajne privlačnosti. U svakom slučaju, ovo je moj način da privučem vašu pozornost…ali ja sam samo žena. Također se želim osjećati zaštićeno i voljeno. Trebam ljubav i strast u vezama! Toliko je toga u meni…Spremna sam eksplodirati na svog muškarca! ha ha 😉 Ako želite sve.

Ovaj novi, pravi život. Nevjerojatan osjećaj i prilika za stvaranje bolje budućnosti, što čekamo? Moje su namjere žive i vatrene kao i moje strasti! Nemojmo ovo uzalud propustiti. Svatko bi trebao imati drugu priliku za novi život!

Ja sam dizajner i volim kreativnost i originalnost. Stoga je jedan od mojih glavnih hobija slikanje i volim se izražavati kroz svoj rad i boju. Ponekad mi treba malo vremena nasamo da pobjegnem od svih emocija digitalnog rada! Budite odgovorni za mene. Vrlo malo muškaraca zapravo se slaže da mi treba muškarac koji me može usrećiti! Nisam ovdje zbog igrica samo zbog ozbiljnih veza.

Rekao je – Da, moj čovjek bi se trebao pridržavati ovog pravila. Čovjek me treba poštovati.
Muškarci bi trebali shvatiti da je veza veliki pothvat za dvoje ljudi…Volio bih da ima ovakvih muškaraca na ovoj stranici za upoznavanje

Tražim nekoga s kim ću biti sretna. Ne želim ulaziti u neka duboka, filozofska razmišljanja o ovoj temi. Ali samo želim biti sretna svaki dan i razmišljati o ljudima koje volim. Sjećate li se vremena kada ste s nekim kovali planove? nisam ja ! Ali stvarno to želim. Sjećate li se tog malog uzbuđenja?

Ne sjećam se toga, ali stvarno želim to ponovno doživjeti…i stvarno se želim zaljubiti u svoj um i dati sve od sebe svom muškarcu. Ako ste šarmantni, imate izvrstan smisao za humor i ponašate se prema damama kao prema gospodi, volio bih vas bolje upoznati. Ako završiš s čitanjem, moraš mi napisati pismo! ) Ugodan dan

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
PROFIL

error: Content is protected !!