Lifestyle

ELVEDINA: ”IMAM 26 GODINA IZ SARAJEVA SAM I ZELIM UPOZNATI STARIJE”

Moji interesi su raznoliki. Uvijek težim osobnom rastu i učenju. Rado čitam knjige, istražujem područja psihologije, aktivno se bavim sportom, putujem, brinem se za djecu i još mnogo toga. Otvoren(a) sam za nove hobije i često istražujem nešto novo. Kuhanje je vještina u kojoj sam posebno dobar(a), a volim i stvarati ugodnu atmosferu u svom domu.

Vjerujem da su u životu dva ključna dana: dan rođenja i dan kada shvatite svoj životni poziv. Nije moguće uvijek biti ugodan prema svima, no uvijek se trudim biti autentičan(a). Oduvijek sam bio(a) individua s jasnim vrijednostima, samopouzdan(a) i zreo(a).

U meni se sjedinjuju nježnost, dobrotvornost, predanost, poštenje i iskrenost. Nikada ne podnosim laži i nepoštenje. Opisao(la) bih se kao svestranu osobu s bogatim obrazovanjem i društvenim životom. Osoba sam koja cijeni radost, humor, pozitivnost, odgovornost i predanost.

Kada se suočim s izazovima, ne gubim nadu. Umjesto toga, analiziram situaciju i tražim izlaz. Moje snove o budućnosti oblikuje želja da pronađem partnera koji cijeni ljubav i obitelj jednako kao i ja. Nadam se da će biti iskren i pouzdan te da će dijeliti iste vrijednosti.

Važno mi je osjećati se sigurno u vezi i imati partnera koji je stabilan, odgovoran i dosljedan. Želim odnos temeljen na poštovanju, ljubavi, brizi, razumijevanju i podršci, bez prisutnosti nasilja, izdaje ili prijevare. U takvoj vezi, unatoč eventualnim izazovima, vjerujem da ćemo biti sretni, bez obzira na protivničke okolnosti.

error: Content is protected !!