Vijesti

VULIN POTVRDIO DA JE LIČNO ZABRANIO SELMI BAJRAMI ULAZAK U SRBIJU

Kako smo već objavili, bosanskohercegovačka pjevačica Selma Bajrami doživjela je neugodnost na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu.

Selma Bajrami prvo je uhićena, javljaju srpski mediji, kada smo kontaktirali našu pjevačicu.

Jeste li čuli da je uhićena? Znaju li ljudi koji koriste ovu riječ što znači riječ uhićen? Bio sam priveden, ali je gotovo sve riješeno – ispričao je pjevač za naš portal.
Oglasio se sada već bivši direktor BIA-e Aleksandar Vulin koji je rekao da je po njegovom nalogu Selmi zabranjen ulazak u Srbiju.

Odluku je, kako je objasnio, donio nakon nedavnog videa na kojem se vidi kako Selma pokazuje dvoglavog orla tijekom pjesme “Vale Kosovare”.

U Srbiji ne možete pokazati natpis “Velika Albanija” i podići novac. Za “Veliku Albaniju” Srbija ne bi trebala biti tezga. Kao što sam rekao, za vrijeme svog mandata na čelu srbijanske Obavještajne službe izdao sam niz naredbi protiv svih onih koji su gazili dostojanstvo Srbije i našeg naroda. “Ne znam koje su naredbe još na snazi, ali za izdajnike i one koji misle da mogu nekažnjeno da pljuju po Srbiji, najbolje je da to sami provjere”, rekao je Warin Tanjugu, prenosi The Telegraph.

error: Content is protected !!