Zovem se Silvija, imam 32 godine, želi naći starijeg čovjeka od 50 godina za intimnu vezu!

– Zovem se Silvija, imam 32 godine i živim u Mostaru, Bosna i Hercegovina. Imam mnogo veza, ali nisam zadovoljna. Moja posljednja veza bila je s 43-godišnjim gospodinom. Također sam imala spolni odnos s 18-godišnjim muškarcem.

Svatko u tim vezama ima interes – bilo da se radi o spojevima, druženjima, kupnji ili podršci. Moj partner i ja smo nekako neko vrijeme radili u tim vezama, a onda smo završili na neki potpuno čudan način.

Želim muškarca od 50 godina – muškarce koji znaju što žele i da će im mlade žene odgovoriti. Neće me ganjati jer oni imaju život, a ja se neću držati jer znam gdje mi je mjesto. Radujem se mojoj punoj podršci.

Putujem najmanje 8 puta godišnje! Ne mogu odletjeti u drugu zemlju ili drugi grad, čak ni na 2-3 dana, samo da se opustim i naučim nešto novo. Bio sam u mnogim zemljama ovog svijeta i nastavljam putovati u tim zemljama bez ikakvih problema jer imam mnogo prijatelja i veza s njima – to mi daje priliku da letim u različite zemlje bez ikakvih ograničenja, bez ikakvih pitanja. Možete li nekamo odletjeti ili biste radije ostali u svojoj zemlji? Jako mi se sviđa estetika stvari.

Za mene je to kao malo perfekcionizma. Nema sumnje da bi se svaka djevojka trebala moći brinuti o sebi i brinuti o svom izgledu. Volite li prirodnu ljepotu? Nikada nisam volio operacije na ženskom tijelu, tako da nisam dopustio da mi se neki kirurg miješa u život! Iako možda sumnjate u veličinu mojih grudi? Želiš li da vjeruješ u moju lijepu istinu?

Ja sam knjiški moljac – pročitam oko 100 knjiga godišnje i jako volim to raditi u slobodno vrijeme. Rijetko ćete me moći vidjeti kada sam slobodna od posla bez knjige u rukama ili slušalica. Roditelji su me učili čitati knjige od djetinjstva i još uvijek čitam puno knjiga, volim i filozofske knjige.

Kako vam se čini čitanje? Možda najnoviji tisak? Ponekad gledam vijesti na TV-u, ali više volim čitati o svemu u novinama ili na kanalima s vijestima na telefonu – vrlo je zgodno.

Imate li dobre prijatelje iz vlasti s kojima ste povezani? Ponekad se zna dogoditi da provedem puno vremena šminkajući svoje prijateljice za praznike ili vjenčanja, u tim trenucima možemo razgovarati o puno različitih stvari (ponekad čak i o našim muškarcima.. nažalost nemam što podijeliti od svog osobnog život još, ali siguran sam da bi mi mogao pomoći s tim, zar ne?

Jeste li znali da sve djevojke vole raspravljati o svojim omiljenim muškarcima? Ne stvara li vam to neugodnost? Također volim pjevati i baviti se sportom. ) Slažem se?

Djevojke mojih godina još uvijek vjeruju u savršene veze, naravno! Ali čini mi se da su muškarci u naše vrijeme jako razočarani ženama i mnogi ne žele imati dugotrajnu ljubav koja će trajati do kraja života. Nažalost, konzervativizam brzo umire.

Ali znam zašto se to događa! Je li vam ikada bilo slomljeno srce? Sigurna sam da su mnogi muškarci prestali vjerovati u ljubav i instituciju obitelji iz razloga što su se jako opekli. Brine li se i vas ovo?

Bilo je mnogo problema u mom životu koji su mogli utjecati na moje odluke da prestanem tražiti voljenu osobu, ali nisam stala i nastavljam svojim putem, jer sam samouvjerena žena i znam da zaslužujem imati pravu ljubav. u budućnosti. Znaš li zašto želim muškarca koji je stariji od mene?

Jer vaše namjere moraju biti ozbiljne i odgovorne. Biste li se nosili s jednim od najvažnijih zadataka u svom životu – izmamiti osmijeh na lice svoje žene i uvjeriti je da je napravila pravi izbor kada je pristala živjeti s vama? Idealni odnosi se grade kada se partneri poštuju. Znate li kako graditi odnose? Ili samo uništiti?

fullbrightscholarships