Lifestyle

ZOVEM SE DALIDA, IMAM 27 GODINA I IZ ZENICE SAM, ZELIM PRONACI PRAVU LJUBAV!

Svi ljudi različito provode svoje slobodno vrijeme. Svatko ima svoje hobije, netko voli plesati, netko pjevati, ja volim čitati knjige. Volim provoditi vrijeme sama čitajući knjigu. Najvjerojatnije zato što sam sanjar i vrijedan radnik.

Volim i vožnju biciklom. Moji prijatelji i ja svaki vikend vozimo bicikle u parku. Volim plesati, plešem po svom osjećaju, pusti neku glazbu i gledaj kako se krećem. Moja su jela posebno dobra kad imam nekoga tko kuha. Volim putovati i čitati.

Ja sam vrlo nježna, nasmijana, susretljiva i ugodna dama. Imam puno energije i želim je podijeliti sa svojom srodnom dušom. Također mi je bilo stalo i uvijek sam bila spremna moralno podržati svog čovjeka. Uvijek mi je zabavno i želim svoje pozitivne emocije prenijeti na partnera. Smatram se lijepom i živahnom ženom! Ja sam fin i nježan. Imam nevjerojatno tijelo koje stvarno volim. Ozbiljan sam i odgovoran u poslu.

Vjerujem da muškarac i žena u paru trebaju biti donekle slični. Naravno, ne govorim o izgledu, a kamoli o hobijima, već o lokaciji i ritmu života. Ono što je najvažnije nije tko ste vi ili tko sam ja, već kako će oni surađivati. Mislim da su ljubaznost, otvorenost i razumijevanje važni.

Naravno, htjela sam upoznati svog muškarca i shvatiti da mi savršeno pristaje. Uzimam si vremena, a kad trebam pronaći nešto posebno, ne žuri mi se.

Back to top button
fullbrightscholarships