Lifestyle

ZORICA”IMAM 45 GODINA I RAZVEDENA SAM ZELIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE”

Volim sport, zanimljive knjige, putovanja i duge šetnje u prirodi. Posao mi je hobi, a inspirira me fitnes i rad u vlastitom studiju trajne šminke. Također sam profesionalni trener i moj je posao inspirirati druge da postanu bolji na svom putu do savršenog tijela.

U slobodno vrijeme volim gledati filmove i čitati knjige temeljene na stvarnim događajima.Imam mnogo interesa i to mi donosi veliku zabavu. Volim se baviti sportom i gledati plesne sportove. Uvijek pokušavam održati svoje tijelo u dobroj formi.

Volim prirodu i plažu. Volim tamo provoditi slobodno vrijeme ljeti. Jako volim plivati ​​i sunčati se. Ja sam dobra kuharica. Volim putovanja, uvijek je tako zabavno i uzbudljivo. Volim posjećivati ​​razne zemlje i kupovati suvenire. Također volim ići na bazen, to mi pomaže da ostanem u formi.

Topla sam i nježna, razigrana, uvijek pozitivna i zabavna. Ja sam prava, poštena osoba i bit ću odan onima koje volim. Ono što mi je važno je da nastavim rasti u svom životu. Imam još puno toga za reći o sebi i sigurna sam da me nećete zaboraviti jer sam jedna od onih dama koje su spremne da vas izlude.

Ja sam vrlo emotivna dama i uvijek sam iskrena i izražavam svoje prave osjećaje. Neki ljudi će se uvrijediti kada čuju istinu, ali mislim da ne bismo trebali lagati jedni druge.

Vjerujem da kad upoznam pravu osobu, to osjetim srcem i dušom. Čovjek je za mene partner i prijatelj. Tražim velikodušnog, duhovitog, punog ljubavi i samouvjerenog muškarca. Čovjek sa smislom za humor brzo nađe put do mog srca. Cijenim poštenje, iskrenost i želim biti što iskreniji prema vama.

To su kvalitete koje cijenim. Veza sa zajedničkim interesima i uzajamnim razumijevanjem je najjača veza! Slažete li se sa mnom? Ne znam kako bih tu kvalitetu ispravno nazvala, ali meni je najvažnije u čovjeku njegovo samopouzdanje.

Ako osoba zna što želi u bilo kojoj situaciji – to me privlači. Žene se ponekad vole osjećati slabima, a ja volim muškarce koji mogu donositi odluke za sebe i druge. Ova kvaliteta u kombinaciji s velikodušnošću stvarno mi je privlačna

error: Content is protected !!