Lifestyle

VIOLETA 46 godina želi upoznavanje jer želi pronaći PRAVU OSOBU ZA BRAK!

Pozdrav, dragi novi prijatelju! Zahvalna sam vam što ste pokazali interes za mene i što čitate ove retke! Nadam se da će vas više privući moj unutarnji svijet nego moje fotografije. U mom životu osjećam nedostatak snažnog i ljubaznog partnera s kojim bih mogla dijeliti trenutke radosti i tuge.

Dolazim na ovu stranicu bez prevelikih očekivanja, samo s željom da pronađem nekoga tko bi me mogao istinski voljeti i učiniti sretnom. Možda dijelimo zajedničke ciljeve ili smo prošli kroz teške situacije koje želimo zaboraviti kako bismo započeli novi život.

Što se tiče mene, mogu reći da sam vrlo pozitivna, društvena i inteligentna osoba. Mislim da je važno da žena bude ne samo lijepa, već i inteligentna te sposobna održavati zanimljive razgovore. S mnom nikada nije dosadno, a istovremeno sam nježna i strastvena. Trudim se održavati dobru formu i volim aktivnosti poput slušanja glazbe, putovanja, šetnji i romantičnih večeri.

Volim stvarati nešto novo iz staroga i uživam u gledanju romantičnih filmova te sanjarim o putovanjima sa svojom budućom srodnom dušom. Fotografija mi je također velika strast.

Smatram da je svaki trenutak u životu vrijedan pamćenja te da treba biti proživljen s pozitivnim emocijama i u savršenom raspoloženju. Volim upoznavati nove ljude i provoditi vrijeme s njima, ali osjećam da mi nedostaje važna muška figura u životu. Možda si to ti? Nikada ne znaš dok ne pokušaš.

Moja buduća srodna duša trebala bi biti dobro odgojena, ljubazna, brižna i velikodušna. Bitno je da dijelimo interese, bilo da je riječ o politici, ribolovu ili automobilima. Tražim nekoga tko je pomalo staromodan i tko cijeni pristojnost kako bismo izgradili čvrste odnose.

Sanjam o buđenju u muškim zagrljajima i primanju poljupca. Vjerujem da je vrijeme da se počnem brinuti o sebi. Ne želim te prisiljavati ni na što. Slušaj svoje srce jer ono nikada neće pogriješiti. Zapamti, prava suština neke osobe ne može se otkriti u nekoliko minuta čitanja profila. Nadam se da ćete osjetiti dubinu mojih riječi i da ćemo se uskoro čuti!

Klikom na zatvarate prozor!