Uhvatila sam sinovca kako me svaku noć gleda dok se tuširam, a onda sam odlučila da uradim ovo…

Moje ime je Danica i živim u blizini grada Banja Luka, koji pripada entitetu Republika Srpska. Imam 42 godine i izgledam dobro za svoje godine, da imam 30 mnogi mi ljudi ne bi dali ni 30.

Puno vježbam, što najbolje funkcionira u mom tijelu, inače sam profesorica matematike. Udala sam se za svog muža prije pet godina i toliko mi se sviđa da mi ne smeta što ima dijete iz prvog braka, zove se Marco i trebao bi imati 22 ovo ljeto.

Jednog sam dana došao kući malo ranije s posla i nisam zatekao nikoga u kući. Otišao sam na WC pa pod tuš. Dakle, dok sam uživala u tuširanju, odmaranju i opuštanju, primijetila sam da su mi vrata kupaonice malo otvorena, a onda sam primijetila kako Mark bulji u mene iza vrata.

Ostala sam zapanjena kada sam otvorila vrata njegove sobe i ugledala malog Marca kako samozadovoljava. Nije baš bio blizu vrata, ali se vidjelo da mu je između nogu jedno ogromno.

Dvostruko veća i deblja od oca, to je sigurno. Sjeli smo za ručak i stavila sam njegovu šaku na svoja prsa i sve je išlo svojim tokom, prirodno. Ubrzo smo bili goli.

0 posljedica. Razmišljajući o crnom sutra, ne znam što mu se mota po glavi, valjda je siguran. Želim uništiti svoj brak i to nije samo dobra stvar. Samo znam da će joj se slomiti srce ako njegov tata sazna što smo učinili. Nadam se da neću riskirati život zbog ove pogreške.

fullbrightscholarships