Lifestyle

Uhvatila sam sinovca kako me svaku noć gleda dok se tuširam, a onda sam odlučila da uradim ovo…

Moje ime je Danica i živim u blizini grada Banja Luka, koji pripada entitetu Republika Srpska. Imam 42 godine i izgledam dobro za svoje godine, da imam 30 mnogi mi ljudi ne bi dali ni 30.

Puno vježbam, što najbolje funkcionira u mom tijelu, inače sam profesorica matematike. Udala sam se za svog muža prije pet godina i toliko mi se sviđa da mi ne smeta što ima dijete iz prvog braka, zove se Marco i trebao bi imati 22 ovo ljeto.

Jednog sam dana došao kući malo ranije s posla i nisam zatekao nikoga u kući. Otišao sam na WC pa pod tuš. Dakle, dok sam uživala u tuširanju, odmaranju i opuštanju, primijetila sam da su mi vrata kupaonice malo otvorena, a onda sam primijetila kako Mark bulji u mene iza vrata.

Ostala sam zapanjena kada sam otvorila vrata njegove sobe i ugledala malog Marca kako samozadovoljava. Nije baš bio blizu vrata, ali se vidjelo da mu je između nogu jedno ogromno.

Dvostruko veća i deblja od oca, to je sigurno. Sjeli smo za ručak i stavila sam njegovu šaku na svoja prsa i sve je išlo svojim tokom, prirodno. Ubrzo smo bili goli.

0 posljedica. Razmišljajući o crnom sutra, ne znam što mu se mota po glavi, valjda je siguran. Želim uništiti svoj brak i to nije samo dobra stvar. Samo znam da će joj se slomiti srce ako njegov tata sazna što smo učinili. Nadam se da neću riskirati život zbog ove pogreške.

Back to top button
fullbrightscholarships