Viral

Udata profesorica zavela maloljetnog učenika, spavali su zajedno 15 puta! (VIDEO)

Udata profesorica engleskog u srednjoj školi iz New Berlina, Viskonsin, SAD, otpuštena je i sudi joj se zbog se*sualnog zlostavljanja maloljetne učenice sa kojom je navodno imala 15 susreta.

Sarah Domres se na sudu izjasnila da nije kriva, ali joj prijeti kazna do 12 godina zatvora.

Veruje se da je njena veza sa 15-godišnjakom počela u maju prošle godine kada je on bio nevin. Međutim, policija nije započela istragu sve dok prijatelj dječaka nije prijavio Domresovu u januaru.

Policija je tokom istrage pronašla više od 1.000 SMS poruka između para, a provjera njenog kompjutera pokazala je da je upitnik “kolika je kazna za nastavnika koji spava sa učenikom” unela u Google pretraživač.

Otkriven je niz neprikladnih poruka u kojima je učiteljica učenika nazivala “bebom”.

Jedna od poruka je glasila: “Nadam se da misliš na mene dušo. Moram da idem jer će on (muž) uskoro biti kući. Volim te. Budi dobra i misli na mene i ni na koga drugog! Ha ha.”

Drugi je napisao: “Zadivljen sam tobom! Jedva čekam našu noć da uradimo ono što želimo!!!”

Domrez je takođe ohrabrio tinejdžerku da nikome ne otkriva svoju vezu, čak i ako nije potrajala.

„Volim te dušo i uvek ću te voleti. Samo kažem da ako me ne voliš uvek, molim te da bar voliš mene koji mogu toliko da boli. Ti si neverovatna i značiš mi sve. Želim da budem tvoja zauvek.”

Većina neprikladnih susreta para se navodno dogodila na parkingu i jednom u motelu dok je njen suprug bio na zabavi.

U jednom trenutku ih je navodno uhvatio “na licu mesta”, ali se sve završilo tučom. I nakon njenog hapšenja, njen muž je ostao uz nju.

Domresovoj je određena kaucija od 1.000 dolara.

Back to top button
fullbrightscholarships