Ispovijesti

“SVEKAR ME SILOVAO POSLIJE NEDJELJNOG RUČKA PA IZGOVORIO JEZIVE RIJEČI” Tajana Bjegović hrabro dijeli svoju priču (VIDEO)

Žrtva porodičnog nasilja i silovanja, Tatjana Bjegović, je ispričala svoju jezivu priču gostujući na TV Pink.

Tatjana Bjegović bila je žrtva stravičnog obiteljskog nasilja i silovanja od strane svog svekra. Svoju tešku priču podijelila je gostujući na TV Pink. – Da nije mogao, napravila bih ti dijete – citirala je Tajana svekrove riječi nakon nedjeljnog jutra.

Kad pobjegne svekru i ponovno se uda, njezin se novi muž pokušava objesiti, a ona se upušta u treći brak. Otkrila je razloge za udaju. “Udala sam se samo da se udam, nisam bila strastvena prema braku i obitelji”, započela je svoju jezivu ispovijest Tajana Bjegović.

Kako je rekla, željela je obitelj i sigurnost, a smatra da je ovo prekrasna obitelj. Otkrila je svoja iskustva u tom braku. Toliko sam poniženja doživjela u tom braku da u početku nisam smjela ništa reći i bilo me je sram ispričati šta mi se dogodilo”, prisjetila se Begović.

Prvo je ispričala što joj se dogodilo susjedi, koja joj je rekla da se isto dogodilo i prvoj ženi njezina muža, koja je pobjegla iz te kuće. Nesretna žena izjavila je da je njezin suprug bio miroljubiv čovjek, nije se miješao ni u što, nikada se nije suprotstavljao obitelji, a za majku je bio jako vezan.

Rekla je da ne bi loše govorila o njemu jer je s njim dobila dvoje djece, no otkrila je šokantne detalje o svom svekru. “Čovjek nije mario ni za što. Bilo je puno sitnica na koje nisam obraćala pozornost, a izbjegavala sam ga. Bila je nedjelja, ljeto, teta i njen muž su išli u grad, a mi smo živio ‘na selu’. Odnijela sam svekrvi ručak i pitala ga da li da pričekam da mi vrati tanjur. “, rekla je nesretna žena.

“Ono što se zatim dogodilo je nešto što ne bih poželjela nikome da se dogodi”, rekla je Tajana. Opisala je kako je počelo stravično nasilje koje je doživjela. “Počeo me odvlačiti. Dođi tamo. Shvatila sam da nemam kamo pobjeći, obuzeo me strah, panika i nisam mu se mogla oduprijeti. ”

Tada je njezin svekar dao šokantnu izjavu. Spomenuo je i sina. “Ne brini, možda neće moći imati dijete”, rekao je svekar pokazujući na sina i dodao: “Dat ću ti dijete.” Silovao snahu .

Kako priča Begović, suprug joj je kasnije priznao da je znao da se isto dogodilo i njegovoj bivšoj supruzi, koja je pobjegla. Prema njezinim riječima, svekar ju je nakon silovanja nastavio progoniti, govoreći da je voli i da mu se sviđa. Najstrašnije je što njen suprug nema nikakvu reakciju na sve ovo!

Nakon razvoda i prekida nesretnog braka s dvoje djece, Tajana je preko prijatelja upoznala čovjeka iz Shabaka za kojeg je znala da živi u Kanadi 20 godina.

“Mislila sam da je emancipovan čovek, međutim, uveo me je u neke firme, napravio mi dugove, 20 dana bili smo potpuno gladni. Ja sam našla posao u Beogradu i pripremala sam se da odem na razgovor. On je pio neke lekove i rekao mi da ne mogu da idem u Beograd da radim. Počeo je da pravi haos, izvređao me je i otišao iza kuće”, priseća se ona.

Kako priča, još jedan veliki šok dogodio se kada joj je suprug stavio konop oko vrata i zaprijetio da će se objesiti. S nesretnom ženom bila je i kći koja je također bila na mjestu nesreće. Prerezala sam uže i odnijela ga te su ga odvezli u bolnicu, rekla je Tajana.

Kako je rekao, napravio je haos u bolnici i pustili su ga, a Tatjana je u međuvremenu s rodbinom otišla u Beograd. Nakon priznanja Tatjane Bjegović život joj se potpuno promijenio. “U jednom trenutku pojavio se muškarac u mom životu i to je bio čovjek za kojeg sam živjela, koji me volio, koji se brinuo o meni”, rekla je i za kraj dodala:

“Voljela bih da svaka žena može pronaći partnera za dušu. , također sam puno zahvalan Bogu “Djeca su mi dobro, imam život, organiziraniji sam. Ovaj brak i ovaj čovjek su moja treća sreća. ” zaključila je svoju ispovijest Tatjana Bjegović.

error: Content is protected !!