Viral

‘SILOVALA SAM SVOG UČENIKA’ Profesorica engleskog priznala da je nakon bračnog kraha utjehu htjela naći tamo gdje ne smije!

Nastavnica engleskog u srednjoj školi iz Vancouvera u Washingtonu i profesorica glume izjasnila se krivom za silovanje svoje 15-godišnje učenice.

Prema sudskim dokumentima koje citira Daily Mail, Stephanie McRae (36) je u decembru imala neprikladan odnos sa svojim učenikom, kojeg je više puta viđala prije nastave i poslije školskih proba. Žrtva, 15-godišnji dječak i majka 9-godišnjeg sina, koji su maltretirali učiteljicu, rekli su istražiteljima da su također bili uključeni u nedozvoljene seksualne aktivnosti.

Neprikladna veza dogodila se u vrijeme kada se brak gospođe McRae raspadao i ona je prijetila da će ubiti svoju žrtvu ako nekome kaže za njihovu vezu. Ona je zapravo pokušala sebi oduzeti život dvije sedmice prije hapšenja u januaru.

Njen advokat je na sudu rekao da je McRae 2012. godine počela da doživljava određene psihičke probleme nakon što je bila umešana u tešku saobraćajnu nesreću.

Profesoricu su u srednjoj školi suspendirali, a nakon priznanja zlodjela vrlo će vjerojatno dobiti i otkaz. Izricanje kazne najavljeno je za kraj rujna, a prijeti joj 5-godišnji boravak iza rešetaka.

Back to top button
fullbrightscholarships