Showbiz

SEVERINA ZAVRŠILA U BOLNICI! Već dugo je vukla taj problem, oglasio se i njen menadžer!

Severina je dobro, tako barem svjedoče njene fotografije koje je svježe podijelila na Instagramu kako bi umirila svoje sljedbenike koji su se zabrinuli nakon što su je ugledali u bolničkom krevetu.

Podsjetimo, jučer je Severina podijelila fotografiju bez make upa iz bolničkog kreveta koju je naknadno brzo obrisala.

Napetost i zabrinutost koja je zavladala među fanovima prekinuta je i službenom izjavom njenog PR stručnjaka Davora Grgina koji je uznemirenim fanovima objasnio kako se pjevačica podvrgnula operaciji hernije i da je sve prošlo u najboljem redu.

– Severina je u srijedu podvrgnuta rutinskoj operaciji hernije , koja joj je već duže vrijeme stvarala probleme u svakodnevnom životu, ali i prilikom nastupa još tijekom prošlog ljeta, zbog čega je neke od njih bila primorna i otkazati, s obzirom da su bolovi bili neizdrživi.

Zahvat je prošao doabro te će Severina već danas biti puštena na kućnu njegu uz preporuku liječnika da miruje dva tjedna.

Zahvat je obavljen sad kako bi se Severina što prije vratila koncertnim aktivnostima ususret promoviranju najnovijeg albuma ‘Halo’, koji obara sve rekorde slušanosti u regiji .

U skladu s tim i fotografije koje je Severina podijelila na svom profilu su upravo scene iz njezinog novog spota za pjesmu ‘Daleko ti kuća’.

Back to top button
fullbrightscholarships