Lifestyle

Sestre blizanke maštaju da budu sa ČOVJEKOM od preko 50 godina! Imamo 32. godine i slobodne smo!

– Zovem se Silvija, imam 32 godine i živim u Mostaru, Bosna i Hercegovina. Imam mnogo veza, ali nisam zadovoljna. Zadnji put sam bila u vezi s 43-godišnjim gospodinom. Također sam bila u vezi s muškarcem od 18 godina. Svaki od ovih odnosa ima interese – bilo da izlazite, družite se, kupujete ili podržavate. Moj partner i ja smo neko vrijeme nekako funkcionirali u tim vezama, a onda smo završili na neki potpuno čudan način.

Želim muškarca od 50 godina – ovi muškarci znaju što žele i prikladni su za mlađe žene. Neće me ganjati jer oni imaju život, a ja se neću držati jer znam gdje mi je mjesto. Radujem se mojoj punoj podršci.

Putujem najmanje 8 puta godišnje! Ne mogu odletjeti u drugu zemlju ili drugi grad, čak ni na 2-3 dana, samo da se opustim i naučim nešto novo. Bio sam u mnogim zemljama svijeta i nastavljam putovati u tim zemljama bez ikakvih problema jer imam mnogo prijatelja i veza s njima – to mi daje priliku letjeti u različite zemlje bez ikakvih ograničenja.

Možete li nekamo odletjeti ili biste radije ostali u svojoj zemlji? Jako mi se sviđa estetika stvari.

Za mene je to kao malo perfekcionizma. Nema sumnje da bi se svaka djevojka trebala moći brinuti o sebi i brinuti o svom izgledu. Volite li prirodnu ljepotu? Nikada nisam volio operacije na ženskom tijelu, tako da nisam dopustio da mi se neki kirurg miješa u život! Iako možda sumnjate u veličinu mojih grudi? Želiš li da vjeruješ u moju lijepu istinu?

Ja sam štreber – godišnje pročitam oko 100 knjiga i stvarno uživam u čitanju u slobodno vrijeme. Rijetko me viđate kad odlazim s posla s knjigom ili slušalicama u ruci. Roditelji su me učili čitati odmalena, i danas puno čitam, a volim i filozofske knjige. Kako se osjećate čitajući? Možda najnoviji ispis? Ponekad gledam vijesti na TV-u, ali radije čitam sve iz novina ili kanala s vijestima na telefonu – tako je zgodno.

Imate li bliske prijatelje u vladi s kojima ste povezani? Ponekad provedem puno vremena šminkajući svoje prijateljice za odmor ili vjenčanje, iu tim trenucima možemo razgovarati o puno različitih stvari (ponekad čak i o našim muškarcima..

Nažalost, nemam što reći o svom privatnom životu, ali Siguran sam da možeš pomoći, zar ne? Znaš kako sve djevojke vole raspravljati o svojim omiljenim dečkima? Nije li ti to neugodno? I ja volim pjevanje i sport.) Slažem se?

Naravno, djevojke mojih godina i dalje vjeruju u savršenu vezu! No, po mom mišljenju, muškarci su danas razočarani ženama i mnogi ne žele imati dugotrajnu vezu koja može trajati cijeli život. Nažalost, konzervativizam brzo umire. Ali znam zašto se to događa! Jeste li ikada bili slomljena srca? Siguran sam da su mnogi muškarci prestali vjerovati u ljubav i obiteljski sustav jer su se jako opekli. Jeste li i vi zabrinuti?

Mnogo je problema u mom životu koji su mogli utjecati na moju odluku da prestanem tražiti voljenu osobu, ali nisam stala i nastavila svojim putem jer sam samouvjerena žena i znam da zaslužujem pravu ljubav. budućnost.

Znaš zašto želim muškarca većeg od sebe? Jer vaše namjere moraju biti ozbiljne i odgovorne. Hoćete li se uhvatiti u koštac s jednim od najvažnijih zadataka u svom životu – nasmijati svoju ženu i uvjeriti je da je napravila pravi izbor pristajući živjeti s vama? Idealna veza nastaje kada se partneri poštuju. Znate li kako izgraditi vezu? Ili samo uništiti?

Back to top button
fullbrightscholarships