Lifestyle

SANELA”IZ BANJA LUKE SAM RAZOCARANA U LJUBAV TRAZIM NOVU VEZU I UPOZNAVANJE”

Volim jednostavnu i elegantnu odjeću. Odjeća žena ne smije biti previše izložena, ali mora pokazati ljepotu njihovog ponašanja i uma. Vlastita odijela su najbolja. Također volim pjevanje i vrući ples. Volim inovativnost i preuzimanje rizika.

Stalno učim i usavršavam se.Volim aktivan odmor i često ga kombiniram sa sportom. Na traci za trčanje ili biciklu slušam glazbu različitih stilova. Ja sam svestrana djevojka pa nemam neki poseban hobi, volim stalno raditi nešto novo, pogotovo s prijateljima.

Nježna sam i vrlo sam optimistična prema životu. Kad budem slobodna, skuhat ću nešto posebno za sebe, nadam se jednog dana za svoju ljubav.Smatram se vrlo pametnom osobom koja svoje ciljeve postiže koristeći svoj mozak.

Volim učiti strane jezike i vježbati jezike u drugim zemljama. Volim princip sredine i otvorenost u odnosima. Nije mi teško reći “oprosti” kada sam u krivu i zato mogu oprostit

Jako se volim smijati. Želim svojim najtoplijim osmijehom otopiti sav led i hladnoću ovoga svijeta. Sa mnom vam nikad ne bi bilo dosadno, jer ja imam romantično srce, također želim da moj budući muž može uživati ​​u romantici u životu sa mnom Najvažnija stvar za mene – je iskrenost.

Poštena sam, zato ovdje tražim poštenog i odgovornog čovjeka i vjerujem da ću ga sigurno naći. Tražim istog muškarca koji voli otkrivati ​​nove zemlje i kuhinje.

Back to top button
fullbrightscholarships