Lifestyle

Sabrina: “Iz Tuzle sam, imam 25 godina i želim druženje i vezu”

Volim ručni rad, čitanje, crno-bijelu fotografiju. U slobodno vrijeme pjevam, igram golf i slagalice. Ne volim gubiti vrijeme, pa slobodno vrijeme koristim na različite načine. Volim sport, plivanje i volim kuhati ukusna i neobična jela. Također volim putovati u različite zemlje.

U slobodno vrijeme volim šetati parkom i čitati zanimljive knjige. Ne volim laži, prijevare i sukobe, uvijek pokušavam pronaći međusobno razumijevanje s ljudima. U miru sam sa sobom, vjerujem u ljubav, uživam u životu, ali nemam neku posebnu osobu s kojom bih ga dijelila.

Aktivna sam žena i volim se razvijati na različitim poljima. Uvijek učim nove stvari i ne volim stajati na mjestu. Ne bojim se promijeniti se i izaći iz svoje zone komfora. Samostalna sam, sigurna u sebe i svoje sposobnosti, imam jasnu ideju što želim od života i u kojem smjeru želim ići.

Želim se osjećati kao lijepa, nježna, ranjiva i voljena žena pored svog muškarca i tražim ga na ovoj stranici.

Svu ljubav i brigu, podršku i ohrabrenje koje mogu dati svom muškarcu u teškim vremenima. Bilo bi lijepo kada bismo mogli zajedno naučiti nešto novo, imati zajednički hobi ili krenuti u istom smjeru. Jer je tako lijepo moći raditi nešto s voljenom osobom. Možete me pitati bilo što i sve ću vam reći. Uvijek sam otvoren za komunikaciju, dobar sam u međusobnom upoznavanju i izgradnji odnosa.

Ja sam žena koja traži jednostavnu žensku sreću! Želim odnos temeljen na međusobnom razumijevanju, povjerenju i poštovanju. Vjerujem u doživotne veze i tu sam za njih! Tražim nekoga tko je jednostavan i vjeran. Želim pored sebe vidjeti snažnog i iskrenog partnera.

Trebam muškarca koji me može usrećiti. Želim podržati svog partnera i zajedno stvarati obiteljsku sreću. Sa svoje strane, obećavam da ću biti odan, pošten i pošten prema vama.

Back to top button
fullbrightscholarships