Zanimljivosti

RUSKINJE “NAVALILE” NA NAŠE LJUDE! Evo šta traže od naših muškaraca i koliko to košta

U Srbiji su muškarci porodično orijentisani, brinu o svojim ženama, dobri su ljudi.Više žena u Rusiji, manje izbora za muškarce

Naime, Natalija Faktulina osnovala je agenciju za upoznavanje i bračno posredovanje pod imenom fromrussia.eu. Radi od 2007. godine i za to vrijeme je okupila mnoge ljubavne parove.

“Srbi mnogo vole Ruskinje jer su ljubazne, štedljive i lepe. Generalno, u Srbiji postoji poseban odnos prema Rusima! i načinu života. Mnogi ne govore dobro ruski. Vredi napomenuti da su srpski i ruski veoma slično, tako da neće trebati dugo da se nauči srpski”, otkriva dalje Natalija o odnosu Ruskinje sa srpskim prednostima braka.

Natalija je rekla da svi parovi koje je pozvala žive srećno i ostaju u braku. Ona je dodala i da je situacija u Srbiji drugačija od one u Rusiji, a Srbi su srdačan i ljubazan narod.

“U Srbiji su muškarci porodični ljudi, oni brinu o svojim ženama, dobri su ljudi. U Rusiji ima dosta žena i opcije za muškarce su slabije”, zaključuje Natalija.

Pored zaključenog ugovora, kupac je dužan platiti i avio kartu za partnera.

U Srbiji rade i druge agencije koje povezuju Srbe sa Ruskinjama. Godišnja članarina je oko 150 eura, a prema pisanju nekih medija, cijeli proces upoznavanja i druženja sa Ruskinjama košta 2.500 eura.

Back to top button
fullbrightscholarships