Lifestyle

“POŽURI DOK MI SE MUŽ NE VRATI S POSLA” Pohotna nastavnica čekala učenika, ali je na zakazani sastanak stigao neočekivani gost!

Hanter Dej (22), udata nastavnica hemije u srednjoj školi iz Oklahome, optužena je za silovanje pošto je uhvaćena u seksualnom odnosu sa svojim maloletnim učenikom.

Sudski dokumenti pokazuju da je prošle srijede protiv njega podignuta optužnica za silovanje i zavođenje maloljetnice “uz pomoć tehnologije”.

Dana 15. studenog lokalna policija uhapsila je srednjoškolskog profesora u dobro organiziranoj akciji. Istraga o Deyowinu ponašanju započela je usred optužbi određenih roditelja koji su sumnjali u neprikladan odnos sa svojim sinom.

Mladićevi roditelji odnijeli su sinov mobitel u ured načelnika policije i zatražili vještačenje njegovog sadržaja. Rekli su istražiteljima da su otkrili poruke i golišave fotografije na uređaju i da strahuju da je došlo do seksa.

Vještačenjem je utvrđeno da su učenik i učiteljica imali spolne odnose te su dogovorili novi susret u njezinom domu 15. studenog. Na telefonski broj maloljetnice kontaktirali su učiteljicu predstavljajući se kao ljubavnica maloljetnice i pitali je vrijedi li još uvijek dogovor. Odgovorila je potvrdno i pozvala učenike da dođu što prije jer će se njezin suprug, koji je također profesor u istoj školi, uskoro vratiti s posla.

Kad su policijski istražitelji stigli u njezin dom, poslali su joj poruku da su na vratima. “Kao i obično, otključano je”, napisala je.

Kada su ušli, zatekli su 22-godišnjeg učitelja kako sjedi na sofi u dnevnoj sobi sa svijećom u ruci. Odjenula je majicu s božićnim motivom (mačak u kapi Djeda Mraza) i “vruće” hlačice.

Odmah su joj otkrili razlog provale, a ona je odmah sve priznala. Također je rekla da je studentu poslala fotografije sebe u donjem rublju, a on joj je poslao fotografije svojih genitalija.

Šef policije Chris West rekao je: “Ovo je još jedan klasičan primjer ozbiljne povrede javnog povjerenja. Posao učitelja je zaštititi i obrazovati našu djecu, a ne upuštati se u nezakonite seksualne odnose s njima.”

Hunter Day je u istražnom zatvoru zbog optužbi za silovanje, posjedovanje dječje pornografije i korištenje tehnologije za seksualno nagovaranje maloljetnice. Jamčevina joj je određena na 85.000 dolara.

Prije nego što je počela raditi u srednjoj školi Hunter Day, rekla je lokalnim novinama da se brine da je učenici neće shvatiti ozbiljno zbog njezinih godina.

error: Content is protected !!