Ispovijesti

Olimpijka PRODAVALA TIJELO I NE ŽALI : “Spavala sam s deset muškaraca u istoj noći”

Trostruka olimpijka Suzy Favor Hamilton je uspješna sportistkinja danju i elitna dama iz Las Vegasa noću. U centar pažnje američke javnosti našla se prije nekoliko godina kada je javno progovorila o svom dvostrukom životu.

Dijagnostikovan joj je bipolarni poremećaj, a 47-godišnja atletičarka je u svojim memoarima, Brza djevojka, koja bi trebala biti objavljena 14. septembra, otkrila da joj je u početku pogrešno dijagnosticiran poremećaj i da je kao rezultat toga dobila pogrešne lijekove, zbog čega je stanje da se pogorša.

Svoje usluge je naplaćivala 600 dolara po satu, a njen tajni život je razotkriven nakon što je nekim klijentima otkrila svoj pravi identitet, a Anas je tvrdio da je nepisano pravilo da se te informacije ne otkrivaju. To je bila najbolja stvar koja joj se ikada dogodila.

“Prolazila sam kroz težak period u životu. Moj muž je znao šta radim, ali nije mogao da me zaustavi”, rekla je ona. Dodala je da joj je seks sa čudnim muškarcima dao snagu u životu jer ni u čemu drugom ne vidi nikakvu vrijednost. Da to nisam uradio, ko zna gde bih završio. Bila sam toliko pohlepna da sam tamo imala deset muškaraca za jednu noć, a onda bih se vratila mužu i sve mu ispričala”, rekla je.

Sve je počelo kada su ona i njen suprug odlučili da proslave godišnjicu u Las Vegasu. Uvjerila ga je da skoči padobranom i proba trojku, a uprkos njegovom šoku, bila je uvjerena da ima ispunjen život kada se vratila u Wisconsin i rekla mu da žudi za uzbuđenjem Las Vegasa i prezire svoj posao agenta za nekretnine Narodna posla Nekoliko mjeseci kasnije, otputovala je sama u Las Vegas, gdje je organizirala mušku pratnju.

“Bilo je sjajno, prije tog sam imala spolne intimnde samo sa suprugom. Rekla sam mu da je on tek drugi muškarac s kojim sam spavala, a on je rekao da je to šteta i da trebam to raditi češće. Tad sam se navukla”, priznala je.Tad joj je palo na pamet da bi mogla biti plaćena za intimne odnose.Pomislila sam, zašto ne? Eskort s kojim sam bila to radi, bilo bi to zabavno. Očito tražim intimne odnose.

Bio je to trenutak u kojem se sve promijenilo”, rekla je. Javila se vlasniku agencije za pratnju tvrtke Jamieju Rodmanu i počela raditi kao Kelly Lundy. Jednom sam ujutro trčala maraton, otišla na avion, došla u Vegas i našla se s pet muškaraca”, opisala je

error: Content is protected !!