Showbiz

NEVIĐENI SKANDAL KARLEUŠE I KRISTIJANA! “SKAKAO SAM PO KARLEUŠI KAO PO STRUNJAČAMA!” DUŠKO GA MOMENTALNO ZVAO!

Pevačica Jelena Karleuša na meti je skandala oko žestokog Kristijana Golubovića koji je u jednom intervjuu navodno rekao da se “bacio na porodicu Karleuša”.

Jelena je pre nekoliko godina, gostujući u emisiji, otkrila da je “bila šokirana kada je pročitala naslov u 8. mesecu” i da je njen suprug Duško Tošić čuo pismo Kristijane od Potvrdio je to Kristijan Golubović u završnoj sezoni Zadruge, kada je objasnio kako je takav naslov uopšte došao u novine.

„Spremao sam se za ultimativnu borbu, i skakao sam na strunjaču, i snimali su me, a novinar me je na treningu pitao: ‘Skačeš li na tu strunjaču kao neka glumačka diva?’ Rekao sam: ‘To je to? za tebe. Šta to znači?’, ‘Karleuši na primjer’, rekao sam ‘nikad u životu'” “Nisam to rekao, nazvao sam novinarku i pitao je zašto je to napisala, a ona je rekla-

„Mislio sam, pa sad novinari imaju pravo da pišu, ali jednog dana me nazvao Nijemac i vidio sam broj telefona i rekao: ‘Je li to kršćanin? Da, ko je Duško’, rekao je Kristijan i nastavio.

“Mislio sam Duško, Duško Duguško, naljutio sam se kad je nastavio: ‘Skočio si mojoj ženi na dupe kad si to rekao’. A da pričaš sa mnom? Da jesam, ne bih to uradio.” otišao u novine i rekao.

Djevojka je došla da me intervjuiše u holu prije utakmice i razgovarali smo o tome, a ne o tome s kim sam, šta radim’. Duško me je pitao – ‘Zašto je ona reporterka, napiši to’ – a ja sam mu rekao da pita nju. ”

Back to top button
fullbrightscholarships