Lifestyle

MIRNESA”MUŽ JE NA POSLOVNOM PUTU U AMERICI ŽELIM DOPISIVANJE I DRUŠTVO”JAVITE MI SE!

Ja sam odana žena koja želi da je moj muškarac voli. Pridržavam se klasičnih obiteljskih vrijednosti i cijenim bliske odnose. Želim se brinuti za svoju obitelj i svog muškarca. Uvjerena sam da je smisao života u ljubavi, u davanju, a ne u uzimanju.

Naravno da želim da u našem svakodnevnom životu ima mjesta za romantiku i samo za nas dvoje) Ja sam opuštena, ljubazna, optimistična, pozitivna i prijateljski nastrojena osoba. Vrlo sam tolerantan prema drugima i njihovim željama, što mislim da mi pomaže u održavanju dobrih odnosa sa svima, bez obzira na godine.

Mogu pričati cijelo vrijeme, previše radim, ali nikad se ne umorim. Trudim se najviše vremena posvetiti novim i neobičnim stvarima. Volim raznolikost i nikad ne stojim na mjestu. Jako volim pratiti ljude koje vrijedi pratiti, pa ću pratiti i tebe)))

Najviše od svega volim kuhati ukusna jela. Volim kad kuhinja miriše na domaću hranu. Volim stvarati udobnost u kući i ukrašavati je slatkim stvarima) Volim more i šume i njihovu tišinu i glazbu. Sve se mijenja, ali ljepota divlje prirode ostaje. Uvijek želim znati sve više i više o svijetu.

Ako želite vidjeti svijet, trebali biste početi od svoje zemlje. Kada imam slobodnog vremena, posvetim ga rukotvorinama. Što je bolje od nečega napravljenog vlastitim rukama? Ovakav posao mi može pomoći da razumijem sebe, izrazim sve svoje unutarnje osjećaje i emocije, te me zainteresira za sve što je vezano uz tehnologiju, sport i kreativnost.

Osobnost je vrlo svestrana, pa želimo podijeliti radost, od malih stvari do više stvari koje možemo zajedno isprobati. Mogu se ponašati kao pametna žena, ali u isto vrijeme ne znam trivijalne stvari

Tražim nekoga tko će za mene uvijek biti heroj. Čovjek koji može voljeti i brinuti se za svoju ženu i obitelj u vremenima potrebe. Tražim pravog muškarca koji se ne boji odgovornosti i koji će učiniti ono što kaže.Moj budući voljeni muškarac treba biti ozbiljan, pristojan, ljubazan i pošten. Želim da mi bude najbolji prijatelj i da me podržava u svemu i svugdje.

Želim ovdje pronaći muža punog ljubavi i oca punog ljubavi. Želim puno od svog budućeg supruga, ali pobrinite se da imam više za dati. Obiteljski život nije laka stvar, zato se u odnosima sve treba temeljiti na razumijevanju, povjerenju i poštovanju

error: Content is protected !!