Lifestyle

MAŠTAM da budem sa ČOVJEKOM od preko 50 godina! Imam 32 godine i slobodna sam…

– Zovem se Silvija, imam 32 godine i živim u Mostaru, Bosna i Hercegovina. Bila sam u puno veza, ali nisam bila zadovoljna. Moja posljednja veza bila je s 43-godišnjim gospodinom. Također sam bila u vezi s muškarcem od 18 godina. Svaka osoba u tim vezama ima svoje interese – bilo da se radi o seksu, druženju, kupovini ili podršci. I moj partner i ja smo neko vrijeme na neki način funkcionirali u tim vezama, a onda smo završili na neki potpuno čudan način.

Želim muškarca od 50 godina – muškarce koji znaju što žele i odgovaraju mlađim ženama. Oni me neće ganjati jer imaju život, a ja se neću vezati jer znam gdje mi je mjesto. Radujem se punoj podršci.

Putujem najmanje 8 puta godišnje! Ne mogu odletjeti u drugu zemlju ili drugi grad, čak ni na dva-tri dana, samo da se opustim i naučim nešto novo.

Bio sam u mnogim zemljama svijeta i nastavljam putovati u tim zemljama bez ikakvih problema jer imam mnogo prijatelja i kontakata s njima – to mi daje priliku da letim u različite zemlje bez ikakvih ograničenja i bez pitanja. Možete li nekamo odletjeti ili biste radije ostali u svojoj zemlji? Jako mi se sviđa estetika stvari. Za mene je to kao malo perfekcionizma.

Nema sumnje da bi svaka djevojka trebala znati brinuti o sebi i svom izgledu. Težite li prirodnoj ljepoti? Nikada nisam bio ljubitelj operacija na ženskom tijelu, pa ne dopuštam da mi se kirurzi miješaju u život! Iako se možda pitate o veličini mojih grudi? Želiš li se uvjeriti u moju ljepotu?

Ja sam knjiški moljac – pročitam oko 100 knjiga godišnje i stvarno uživam u čitanju u slobodno vrijeme. Kad ne radim, nemam knjigu u ruci, niti imam slušalice, teško da me vidite. Roditelji su me učili čitati od malena, i danas čitam puno knjiga, a volim i filozofske knjige. Kako se osjećate čitajući? Možda najnoviji print? Ponekad gledam vijesti na TV-u, ali radije čitam sve u novinama ili kanalu s vijestima na telefonu – vrlo je zgodno.

Imate li bliskih prijatelja u vladi s kojima ste povezani? Ponekad provodim dosta vremena šminkajući svoje prijateljice za praznike ili vjenčanja iu tim trenucima možemo pričati o puno različitih stvari (ponekad čak i o našim muškarcima…nažalost nemam što podijeliti ) Moj osobni život još nije tu, ali siguran sam da možete pomoći, zar ne? Znate kako sve djevojke vole raspravljati o svojim omiljenim dečkima? Zar se zbog toga ne osjećate nelagodno?

Djevojke mojih godina još uvijek vjeruju u savršene veze, naravno! Ali čini mi se da su muškarci u naše vrijeme jako razočarani ženama i mnogi ne žele imati dugotrajnu ljubav koja će trajati do kraja života. Nažalost, konzervativizam brzo umire. Ali znam zašto se to događa! Je li vam ikada bilo slomljeno srce?

Sigurna sam da su mnogi muškarci prestali vjerovati u ljubav i instituciju obitelji iz razloga što su se jako opekli. Brine li se i vas ovo? Bilo je mnogo problema u mom životu koji su mogli utjecati na moje odluke da prestanem tražiti voljenu osobu, ali nisam stala i nastavljam svojim putem, jer sam samouvjerena žena i znam da zaslužujem imati pravu ljubav. u budućnosti. Znaš li zašto želim muškarca koji je stariji od mene?

Jer vaše namjere moraju biti ozbiljne i odgovorne. Biste li se nosili s jednim od najvažnijih zadataka u svom životu – izmamiti osmijeh na lice svoje žene i uvjeriti je da je napravila pravi izbor kada je pristala živjeti s vama? Idealni odnosi se grade kada se partneri poštuju. Znate li kako graditi odnose? Ili samo uništiti?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
PROFIL

error: Content is protected !!