Lifestyle

Mara ima 40. godina i JOŠ SE NIJE UDALA: ”Tražim čovjeka koji želi i voli život na selu”

Mara, žena u svojim četrdesetim godinama, iz okoline Travnika, još uvijek traži svoju srodnu dušu, nadajući se da će pronaći iskrenog partnera za trajnu vezu.

“Zdravo, moje ime je Mara. I dalje sam u potrazi za partnerom, iako već imam 40 godina. Živim na selu u okolici Travnika, zajedno sa svojim roditeljima u obiteljskom domu. Iako nisam stekla visoko obrazovanje, završila sam ekonomsku školu. Život na selu za mene je savršen – uzgajam voće, povrće te brinem o stoci. Trenutno pohađam nekoliko tečajeva koji mi mogu koristiti u budućnosti.

Volim modu, popularnu glazbu, putovanja, čitanje i sport. Trudim se izgledati privlačno i uvijek se veselim prilikama za putovanja i odmor. Također, uživam u pripremi zdrave hrane i smatram se prilično vještom u kuhanju. Zdrav način života mi je važan, i nadam se da dijelimo iste vrijednosti. No, uvijek sam otvorena za upoznavanje novih interesa i dijeljenje iskustava.

Opisujući sebe, mogu reći da sam šarmantna, ljubazna, poštena, dobro obrazovana i inteligentna. Osoba sam s lijepim osmijehom i dobrim smislom za humor. Brižna sam, puna ljubavi i pažljiva. Romantična sam i nadam se da ću u budućnosti imati puno sretnih i strastvenih trenutaka sa svojim partnerom. Volim iznenađenja i avanture, te uvijek stremim stvaranju novih iskustava.

Što se tiče partnera, nadam se pronaći ljubaznog gospodina koji će znati cijeniti i poštovati svoju partnericu. Romantiku smatram važnom, te tražim muškarca koji ima romantičnu dušu i želi ljubav i pažnju, kao i ja. Važno mi je da je partner brižan, ozbiljan i samouvjeren. Uzajamna podrška i sreća u vezi su mi ključni.

Želim podijeliti svoju energiju i ljubav s nekim tko će cijeniti moju otvorenost i entuzijazam. Unatoč svojoj energičnosti, ponekad znam biti ranjiva, no uvijek se trudim ostati pozitivna i taktična. Volim gledati melodrame i širiti osmijeh na licima ljudi oko sebe.

Kristini zahvaljujem na prilici koju mi je pružila. Nadam se da ću pronaći muškarca koji dijeli moju ljubav prema životu na selu te želju za bavljenjem poljoprivredom i stočarstvom. Smatram da je to najljepši način života za mene.

Mara također voli provoditi vrijeme u prirodi, šetajući poljima i uživajući u mirisu svježe pokošene trave. Uzgajanje voća i povrća nije samo njezin posao, već i strast koja ju ispunjava svakog dana. Svako jutro uživa u zvuku pjeva ptica dok se budi uz šalicu tople kave.

Kada je riječ o modi, Mara voli pratiti trendove, ali također ima svoj jedinstveni stil koji odražava njezinu osobnost. Neizostavan dio njezinog života su putovanja koja je uvijek osvježavaju i nadahnjuju. Bez obzira putuje li u udaljene zemlje ili istražuje skrivene ljepote u blizini, uvijek nosi sa sobom svoju znatiželju i otvorenost za nova iskustva.

Kada je riječ o partneru, Mara traži nekoga tko će cijeniti njezinu predanost i podržati je u njezinim snovima. Biti uz nekoga tko dijeli istu ljubav prema prirodi i ruralnom načinu života za nju je važno. Vjeruje u partnerstvo temeljeno na uzajamnom poštovanju, razumijevanju i ljubavi, te se nada da će pronaći nekoga tko će je voljeti baš onakvu kakva jest – puna ljubavi, snova i spremna na zajednički život na selu.”

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

error: Content is protected !!