“Komšija koji je preko 20 godina mlađi od mene danima me spopada!”

Ja sam zena od 44 godine, udata sam, ali mom komsiji to ne znaci nista, on je samo klinac i uprkos tome samo zeli da se druzi sa mnom. Zvao me danonoćno, slao poruke na Facebook, pa čak i dolazio kod mene iz banalnih razloga.

“Odbila sam ga, ali je bio toliko uporan i dosadan da je na kraju moj muž počeo da me sumnjičavo gleda. Nisam htela ništa da kažem svom mužu jer nisam znala kako će reagovati. Ali to je ipak bila blokada pa sam prije nekoliko noći odlučio da upoznam klinca i pokušam ga odgovoriti od toga, a on nije mogao dobiti ono što je želio od mene, a bio je vrlo mali sin i mogao je da me probudi. To je stvarno glupo.

“Pa nakon što mi je rekao lokaciju, odvezla sam se do njegove vikendice i on je rekao da će me tamo čekati i bila sam iznenađena kada sam stigla jer nije bio sam nego sa drugim ljudima. Ali taj prijatelj nije ostao i otišao, ostavivši nas same.

“Onda smo ušli i počela sam da ga ubeđujem da je ono što želi zaista pogrešno i da prestane da me zove jer mi pravi probleme, ali onda je prišao meni i počeo da me ljubi i ja sam se počela opirati, ali on baš se stegnuo, pa sam se opustio i prepustio trenutku, jako smo se pojebali, a kada sam došla kući, bila sam totalno slomljena jer me je mali povrijedio.

“Kada me je moj muž ugledao uplašio se kako izgledam i morala sam da ga lažem da sam u teretani i umorna sam zbog toga. Nikada u životu nisam izdala muža i kajem se što sam pristala da se vidimo to dijete toliko. Možda sam prvo trebala sve reći mužu, sad je kasno. “

fullbrightscholarships