Lifestyle

JULIJANA: “IZ BUGARSKE SAM I PRIČAM TVOJ JEZIK IMAM 32 GODINE I ŽELIM VEZU”

Hobiji: odakle početi? Vjerojatno od vježbe, jer tjelovježba vas uči izdržljivosti za svaki posao. Nakon treninga osjećam radost, inspiraciju. Također volim vožnju biciklom i vožnju biciklom, te uživam ići na razne biciklističke vožnje i biciklističke ture.

Volim ići i na bazen, gdje se osjećam kao patka u vodi. Također uživam čitati knjige. Jako uživam čitati knjige, slušati glazbu i gledati filmove. Jako volim životinje. Aktivan sam i mnogo me zanima. Volim i putovanja. Volim sport i ples. Sada mi je najveći hobi balet. Ja volim kuhati!

Definitivno sam simpatična, društvena, romantična, vesela i draga! Mislim da imam izvrstan smisao za humor i da sam uvijek pozitivan prema životu!

Vjerujem da je optimizam temelj dugog i sretnog života. Uvijek mogu naći zajednički jezik s ljudima! Ne volim sukobe i svađe, ali isto tako znam braniti svoje stavove i mišljenja.

Uvijek sam za razgovor! Volim život, volim učiti, učiti o svijetu i ljudima. Ja sam žena čija su mašta, intelekt, tijelo i duh razvijeni. Također sam iskrena, romantična, slatka, ljubazna, senzualna dama. Stvarno želim pronaći svoju zajedničku, strastvenu i vječnu ljubav!

Siguran sam da je glavna stvar u vezi ljubav. Imam posebno mjesto rezervirano za ljubav! Ljubazan, pažljiv, brižan, velikodušan – tako ja vidim svog muškarca!

Strateški, obrazovan i pričljiv! Potrebno je potpuno međusobno razumijevanje, međusobna ljubav, poštovanje, podrška i povjerenje!

Back to top button
fullbrightscholarships