Lifestyle

DALIBORKA-DADA”IMAM 36 GODINA I TRAZIM DOPISIVANJE I RAZMJENU SLIKA”

Uživam čitati, razvijati se i truditi se educirati. Bavim se manekenstvom i modnim dizajnom. Također volim biti na otvorenom.

Volim se sunčati, šetati šumom, praviti piknike s prijateljima i jesti ukusno meso uz logorsku vatru. Volim slušati glazbu i pjevati, jer smatram da je glazba najbolji način za oblikovanje karaktera i oslobađanje emocija, pa obično vikendom idem na KTV pjevati s prijateljima.Ja sam žena podvojene ličnosti.

Vrlo sam otvorena, aktivna i energična kada sam sa svojim prijateljima ili onima koji su mi najbliži. Ali kad sam sa strancima, nastojim biti tih, nježan i dobar slušač.

Ja sam samouvjerena, ljubazna i vesela dama. Što je jednako važno, ja sam osoba sklona avanturama i ne bojim se napraviti nikakve promjene u svom životu!

Fantazija nema granica, budite brutalno iskreni i spremni isprobati život! Mogu reći da sam vrlo svestrana osoba. Dio mene je samostalna, uporna, točna osoba, a drugi dio je vrlo draga, brižna, draga, ženstvena žena koja će vas usrećiti u bilo koje doba dana i noći.

Odana sam i otvorena, nikad ne zaboravljam dobra djela, jako suosjećajna i dobra osoba.Oduvijek sam vjerovala u pravu ljubav, a vjerujem i da negdje na ovom svijetu postoji netko tko samo mene čeka. Našao sam ga na ovoj stranici. Nadam se da je on pametan i romantičan muškarac koji me može učiniti istinski sretnom ženom.

Smatram da je inteligencija jedna od važnih osobina muškarca jer bi on trebao biti glavna osoba u obitelji koja može donositi mudre i uravnotežene odluke. Volim muškarce koji se znaju brinuti i obraćati pažnju na svoje žene.

Treba mi netko s kim ćemo se razumjeti. Možemo se zajedno smijati, šetati, kuhati, raspravljati o svemu… ili čak samo zajedno šutjeti i osjećati jedno drugo, i to nam je sve dobro.

error: Content is protected !!