Ispovijesti

BOLNA ISPOVIJEST: KAKO SAM IZAŠLA IZ PAKLA PORODIČNOG NASILJA I SILOVANJA – Tajana Bjegović dijeli hrabro svoju priču (VIDEO)

Tajana Bjegović hrabro je podijelila svoju strašnu priču o porodičnom nasilju i silovanju koje je doživjela od strane svog svekra u emisiji na TV Pink. Izrazila je uznemirujuće riječi koje je svekar uputio nakon nedjeljnog ručka: “Da nisam mogao, napravio bih ti dijete.”

Nakon što je pobjegla od svog svekra i ušla u novi brak, Tajana je suočila se s novim izazovima. Njen drugi muž je pokušao izvršiti samoubistvo, a ona se našla u trećem braku iz razloga koji nisu bili ljubav prema braku ili porodici.

Iskreno je podijelila svoja iskustva iz braka, opisujući koliko je bila ponižena i kako se osjećala nemoćno i sramno zbog onoga što joj se dogodilo. Tajana je priznala da je svoju priču prvo podijelila sa susjedom, koja joj je otkrila da se slično dogodilo i njegovoj bivšoj ženi koja je pobjegla iz njihovog doma.

Prema Tajaninim riječima, njen svekar ju je ne samo fizički zlostavljao, već je i nakon silovanja nastavio s maltretiranjem, tvrdeći da je voli i privlači. Šokantno je što njen drugi suprug nije pokazao nikakvu reakciju na ovo užasno zlostavljanje.

Nakon razvoda i prekida nesrećnog braka, Tajana je upoznala muškarca preko prijatelja koji ju je podržao i pružio joj ljubav i sigurnost. Nakon niza traumatičnih iskustava, ona sada ističe značaj pronalaženja partnera za dušu te zahvalnost što je konačno pronašla svoju sreću i stabilnost.

Tajana zaključuje svoju iskrenu ispovijest s nadom da će njena priča ohrabriti druge žene da potraže pomoć i pronađu ljubav i podršku koju zaslužuju.