Lifestyle

ANA-MARIJA: “IMAM 27 GODINA I USAMLJENA SAM SALJEM SVOJE SLIKE SVIMA KOJI SE JAVE”

Umjetnost, glazba, kulinarski eksperimenti, istraživanje svijeta, očuvanje okoliša, aktivnosti na otvorenom – sve su to aspekti života koji me nadahnjuju.

Dolazim iz Ukrajine, jednostavna sam, srdačna osoba koja se odlučila proširiti svoje horizonte putem online upoznavanja. Ova platforma pruža mi priliku da ostvarim svoj san o životu u inozemstvu, a ja sam otvorena za nova poznanstva i iskustva.

Iako sam razvedena, još uvijek vjerujem u iskrenost i poštenje u odnosima. Moja osobnost obiluje dobrom dozom humora, te se trudim uvijek unijeti vedrinu u okolinu. Kroz ovu platformu, nadam se upoznati osobu koja dijeli iste vrijednosti kao i ja te s kojom mogu izgraditi stabilnu i sretnu vezu.

Teško je opisati sebe u nekoliko rečenica, ali mogu istaknuti nekoliko ključnih karakteristika. Ponosna sam na svoju ljubaznost, iskrenost i pristojnost.

Odrasla sam na selu, pod brigom svoje bake koja me naučila vrijednosti obitelji i predanosti. Spremna sam suočiti se s izazovima života s osmijehom na licu, iako ponekad to može biti teško.

Tražim partnera s kojim ću se osjećati sigurno i voljeno, koji će me podržavati i cijeniti kao ženu. Želim partnera koji će se brinuti za mene i biti mi oslonac u životu.

Uzvratno, bit ću tu za njega u svakom trenutku, pružajući podršku i razumijevanje.

Važno mi je da je partner ljubazan i pristojan, te da ne pokazuje agresiju. Ljubaznost je osobina koju posebno cijenim kod muškaraca, a vjerujem u to da je partnerski odnos temeljen na međusobnom poštovanju i podršci.

error: Content is protected !!