Lifestyle

20-godišnja djevojka preselila se na selo i traži idealnog muškarca: “Imam konja, krave i stado ovaca…”

U jednom mirnom selu smještenom u sjeveroistočnoj Bosni, tiho živi Amra, mlada žena od svega dvadeset godina, koja sanja o stvaranju vlastite obitelji. Za nju je selo ne samo dom, već i utočište gdje pronalazi istinski mir i zadovoljstvo.

Oduvijek je bila vezana za svoje rodno mjesto, snažno povezana s njegovim pejzažima, ritmovima i mirisima. Nikada nije ni pomislila na ideju napuštanja ovog mjesta, jer je uvjerena da je sreća i ispunjenje nalazi upravo tu, među svojim ljudima i u skladu s prirodom.

Amra je pokrenula skromno poslovanje, brinući se o stoci – ovcama, kravama i konjima. Njezina strast prema životinjama nije samo posao, već način života koji je naučila cijeniti od malih nogu. Kroz godine rada i predanosti, uspjela je izgraditi stabilan prihod i ostvariti neovisnost.

Iako su neki možda smatrali da je život na selu monoton ili ograničen, Amra se nikada nije osjećala usamljeno ili nezadovoljno. Njezini dani prolaze u ritmu prirode, ispunjeni brigom o stoci, radom na polju i upravljanjem kućanstvom. Organizacija vremena i poslova postala je njezina svakodnevica, a ona je naučila cijeniti svaki trenutak.

Sada, dok se priprema za sljedeću fazu svog života, Amra je u potrazi za partnerom s kojim će dijeliti svoje snove i ambicije. Traži nekoga tko će razumjeti i podržati njezin način života, tko će cijeniti ljepotu jednostavnosti i tihu radost ruralnog života.

Važno joj je pronaći nekoga tko dijeli njezinu strast prema poslu s životinjama, ali i tko će razumjeti njezinu obvezu prema obitelji. Amra živi s svojim starijim roditeljima, koji su već narušenog zdravlja. Njezina ljubav prema njima ne poznaje granice, i ona je odlučna u namjeri da im bude podrška i oslonac u svakom trenutku.

Stoga, ako ste osoba koja dijeli Amrine vrijednosti i spremna je za ozbiljnu vezu, slobodno se javite. Amra traži ne samo partnera, već i suputnika u svom životnom putovanju, spremanog da zajedno grade sretnu i ispunjenu budućnost.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

error: Content is protected !!