Magazin

Već 15 puta sam sanjala ovo! Teodora dobila nevjerovatnu nagradu od Velikog šefa, ona i Goca plakale od sreće! (VIDEO)

Teodora Džehverović se rasplakala od sreće nakon što joj je Veliki šef priredio veliko iznenađenje, koje ni u ludilu nije očekivala!

– Teodora je danas pobijedila u igri, pa joj je Veliki šef poslao nagradu i priredio veliko iznenađenje – pročitao je Lepi Mića pismo Velikog šefa.

– Dio tvoje nagrade je i sljedeća informacija, a vjerujemo da ćeš biti srećna i ponosna kad čuješ o čemu se radi – pisalo je u pismu.

Teodora i njena majka Goca bile su nestrpljive da čuju šta je u pitanju…

– Tvoja pjesma “Kristijan Grej” ovog trenutka ima na Jutjubu 23,5 miliona pregleda – saopštio je Lepi Mića, a Teodora je počela da vrišti i skače od sreće, kao i svi ostali zadrugari.

Pjesma je zatim puštena pred svima, a Teodora je zajedno sa majkom briznula u plač. I dok je Goca sve vrijeme pjevala kroz suze, Teodora je tek kasnije došla sebi, a potom počela da pjeva i đuska.

Kasnije se zahvalila produkciji, Anđelo ju je izgrlio i rekao da je sve zaslužila, a zadrugari su prišli da joj čestitaju na uspjehu i dijelili silne komplimente za spot.

– Ja već petnaest puta sanjam kako imam telefon u ruci i želim da kliknem samo da vidim koliko ima pregleda. Nevjerovatno! – bila je van sebe Teodora.

U klipu ispod pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh