Dnevni horoskop

Vaš dnevni horoskop za dan 07.07,2018.

OVAN

POSAO: Spremaju se jako važna dešavanja vezana za vaše poslovno polje, pa je preporuka da se što bolje pripremite za njih. Iako je počeo vikend pred vama su neki ključni momenti.
LJUBAV: Vaš hladan stav veoma lako može da udalji partnera… Pokušajte da mu pružite malo više nežnosti ako želite da ga zadržite pored sebe. Poradite na stavu koji pokazujete prema njemu.
ZDRAVLJE: Kičma vam je osetljiva. Nemojte da podižete težak teret. Čuvajte se manjih povreda, pogotovo ako ste do sada imali tegobe vezane za nerve, pršljenove itd.

BIK

POSAO: Ukoliko ste se nadali ostvarenju poslovne saradnje sa inostranstvom, možete da očekujete povoljan ishod. Današnji dan vam je odličan za sve stavke vezane za posao.
LJUBAV: Za sada niste zainteresovani za početak nove veze, ako ste trenutno slobodni. Ako ste u vezi, planirate putovanje sa voljenom osobom i romantika je na visokom nivou.
ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju zdravlje. Osećate se dobro u svojoj koži. Pred vama je dan tokom kojeg ćete biti u harmoniji sa samim sobom.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas manje poboljšanje finansija. Možete da se nadate generalno povoljnom danu. Ukoliko su ostali neki nedovršeni poslovi sada ćete se njima pozabaviti.
LJUBAV: Imate potrebu da okončate vezu kojom niste zadovoljni već duže vreme. Ne želite više da se pretvarate da je sve idealno. Spremni ste za drastične preokrete na putu do sreće.
ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke. Bilo bi dobro da povedete računa o zdravijem načinu života, pogotovo ako planirate trudnoću ili ako imate neke zdravstvene tegobe iz prošlosti.

RAK

POSAO: Povoljan je period za sklapanje poslovnih dogovora. Možete da računate na iskrenost poslovnog partnera. Generalno vam poslovi sada kreću uzlaznom putanjom.
LJUBAV: Očekuje vas početak ozbiljne veze sa osobom koja ima slične poglede na svet kao i vi. Moguće je da ćete u jednom trenutku oboje poželeti nešto više od prijateljstva.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Polje zdravlja vam je pozitivno prikazano i sve bi trebalo da bude uredu. Ugodite sebi, posvetite se onima do kojih vam je stalo i okrenite se pozitivnom razmišljanju.

LAV

POSAO: Očekuje vas važan dan za poslovno polje tokom kog ćete biti veoma zauzeti. Možete da očekujete da će biti novih zaduženja koja mogu biti poverena samo vama. Spremni ste za to.
LJUBAV: Više ste okrenuti poslu danas, pa vam ljubav pada na drugo mesto. Ako ste slobodni nije povoljan dan za nova poznanstva. Jednostavno sada ne možete da dođete do nove veze.
ZDRAVLJE: Ne osećate se baš najbolje. Bilo bi dobro da popodnevne i večernje časove iskoristite za odmor. Posao je počeo da vas opterećuje u veoma velikoj meri.

DEVICA

POSAO: I kada rizikujete vi na neki način igrate na sigurno… Za vas je ishod predvidiv, a to je svakako uspeh. Ne želite da uradite bilo šta što bi na bilo koji način ugrozilo vas ili vama bliske saradnike.
LJUBAV: Ljubavna situacija bi mogla da vam bude jako dobra danas. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo. Sa Ribom i Vodolijom imate zanimljivu komunikaciju.
ZDRAVLJE: Preporučuje se bavljenje sportom. Prija vam aktivnost. Dobro se osećate kada ste u kondiciji. Ukoliko želite da smršate ovaj period vam je jako povoljan za to.

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati sreće ukoliko se bavite privatnim ili porodičnim poslom. Spremni ste da uložite maksimum svoje energije kako bi ostvarili uspeh.
LJUBAV: Očekuje vas stabilno stanje na emotivnom planu. Ako ste u vezi, zadovoljni ste odnosom sa svojim partnerom. U budućnosti planirate ozbiljnije korake, poput braka.
ZDRAVLJE: Bez većih problema kod vas. Zdravlje vam je generalno dobro. Moguće je da vam je raspoloženje promenljivo ali i to se može popraviti uz podršku osobe koju volite.

ŠKORPIJA

POSAO: Iako su neki poslovni pregovori počeli malo teže, danas ćete uspeti da ostvarite cilj koji ste sebi zacrtali. Još jednom ćete pokazati svoje liderske sposobnosti i karakter koji imate.
LJUBAV: Otvoreno ćete staviti do znanja svom partneru šta očekujete od vašeg odnosa. Strpljivo ćete sačekati reakciju. Spremni ste da sve probleme, do detalja, rešite.
ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim jer ste sada prilično skloni problemima sa disajnim putevima i sa plućima. Ukoliko se pojavi kašalj, obavezno se javite vašem lekaru.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete dobiti nešto manje novca nego što ste očekivali ali u pitanju neće biti veliki gubitak. U narednim danima ćete uspetio da nadoknadite sve. Ostavite razočarenje po strani.
LJUBAV: Očekuje vas malo monoton dan u kom nećete imati veće promene. Ako želite vezu sa nekom osobom, bolje je da budete strpljivi. Napadan stav vam ne može doneti ništa dobro.
ZDRAVLJE: Povoljan je period za početak dijete. Generalno vas očekuju promene stila života koje se u velikoj meri mogu odraziti na vaše zdravlje. Vi birate da li će to biti pozitivno ili negativno.

JARAC

POSAO: Imate jaku intuciju danas i trebali biste da je poslušate. Vaš unutrašnji osećaj vam daje sve odgovore. Pustite druge ljude da pričaju svoju priču, vi znate šta treba da uradite.
LJUBAV: Pred vama je važan dan za ljubav. Možete da očekujete veoma lepu i prijatnu atmosferu sa voljenom osobom. Zadovoljni ste jer imate nekoga na koga možete da se oslonite.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži. Zdravlje je odlično. Raspoloženi ste za rekreaciju i aktivnost. Prijaju vam izlasci i druženje sa ljudima. Veoma ste energični i veseli.

VODOLIJA

POSAO: Imate dobre ideje koje se veoma lako mogu primeniti u vašem poslovnom okruženju. Povoljan je dan za vas. Potrudite se da ga na pravi način iskoristite za poslovne ciljeve.
LJUBAV: Moguće je da imate neke sumnje kada je u pitanju vaša voljena osoba ali ćete ih uskoro razrešiti. Iskren razgovor treba da vam bude prioritet kako bi sve jasno definisali.
ZDRAVLJE: Moguća je slabija cirkulacija. Generalno vas danas mogu pratiti i problemi sa nervnim sistemom, bolnim zglobovima na nogama kao i tegobe vezane za stopala.

RIBE

POSAO: Ukoliko sarađujete sa Jarcem, očekuje vas poslovni uspeh. Možete da se nadate generalno pozitivnim okolnostima kada je u pitanju poslovno polje danas.
LJUBAV: Očekuje vas flert sa osobom koju ćete upoznati preko zajedničkih prijatelja. Hemija postoji između vas. Spremni ste da odete korak dalje i da joj pokažete svoje interesovanje.
ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Zdravlje vam je jako dobro. Potrudili ste se da rešite neke tegobe iz prošlosti i sada nosite mnogo više energije u sebi! Pred vama je povoljan dan.

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh