Dnevni horoskop

Vaš dnevni horoskop za dan 06.06.2018

OVAN

POSAO: Moguće je da su vam se pojavili neki poslovni problemi i da će vam trebati više vremena da ih rešite. Pokušajte da poradite na svojoj koncentraciji na radnom mestu.
LJUBAV: Nadate se pomirenju sa osobom do koje vam je stalo. Imali ste burnu svađu ali ste spremni da pređete preko toga. Ipak vam je ljubav važnija od ponosa, ovaj put.
ZDRAVLJE: Predeo grudnog koša je osetljiv. Povedite računa o srčanom sistemu i problemima na tom polju. Mogući su manji problemi sa krvnim sudovima, pritiskom. Pazite na sebe.

BIK

POSAO: Pred vama je dan u kom ćete se pre svega baviti organizacijom nekih poslovnih obaveza. Moguće je da vam je od ključnog značaja da napravite dobar plan i program.
LJUBAV: Moguće je da maštate o susretu sa jednom osobom ali ste bez inicijative. Vreme je da se malo više pokrenete na tom planu. Pred vama je period u kom će biti novih susreta.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Generalno vam je probava sada osetljiva što sa sobom nosi brojne moguće tegobe. Očekuje vas faza u kojoj ćete morati da se pazite.

BLIZANCI

POSAO: Vaša upornost će vam se isplatiti. Nema razloga da brinete, samo ostanite dosledni svojim ciljevima. U narednom periodu ćete doći do prvih vidljivih rezultata na ovom polju.
LJUBAV: Imate veliku želju da budete sa jednom osobom i važno vam je da na ovom planu ostvarite stabilnost i sreću. Pred vama je period u kojem ćete veoma lako doći do konkretizacije odnosa.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. San vas regeneriše i prija vam. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za sebe. Takođe, poradite na redovnijem unosu tečnosti- to je jako važno.

RAK

POSAO: Moguće je da imate manje probleme u komunikaciji sa svojim kolegama. Važno je da poradite na svom pristupu ka njima. Nemojte da pravite svađe i konflikte bez ikakve potrebe.
LJUBAV: Konstantna napetost koju osećate vam može stvarati probleme sa voljenom osobom. Potrebno je da se malo opustite. Ukoliko ste slobodni teško ostvarujete nova poznanstva zbog stidljivosti.
ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv. Mogući su problemi sa grčevima u mišićima. Generalno ste podložni i psihosomatskim odnosno tegovama na bazi stresa.

LAV

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspeti da ostvarite izuzetno dobre rezultate na poslovnom planu. Pred vama je jako povoljan dan za nova dostignuća.
LJUBAV: Priželjkujete promene na ovom polju. Vreme je da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada i sa kojom flertujete. Možete da očekujet eveoma uzbudljive promene.
ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima. Pred vama je faza u kojoj vam kičma može biti prilično osetljiva. Podložni ste i problemima sa reumom, išijasom i sličnim tegobama.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete solidnu atmosferu na poslovnom planu. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, dan je odličan! Pred vama su pozitivne okolnosti koje vam donose sreću.
LJUBAV: Možete da očekujete veoma lepu emotivnu atmosferu. Romantika je na najvišem nivou, možete da uživate sa voljenom osobom koja vam je veoma posvećena u svakom smislu.
ZDRAVLJE: Bavite se sportom i rekreacijom, pa vam aktivnost koju imate prija. Možete da očekujete pozitivan dan tokom kojeg ćete biti odlično raspoloženi. Uživajte!

VAGA

POSAO: Nemojte da očekujete previše od današnjeg dana. Finansijska situacija će se stabilizovati u budućnosti ali sada momentalno je važno da imate dovoljno strpljenja.
LJUBAV: Važno je da budete sasvim otvoreni prema voljenoj osobi jer u suprotnom možete da imate veće probleme u emotivnoj vezi. Pred vama je period u kojem nesuglasice možete rešiti.
ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos masne hrane i generalno. Mogući su problemi sa holesterolom, viškom kilograma i krvnim sudovima. Pozabavite se stvaranju boljih navika.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije povoljan dan za sklapanje novih poslovnih dogovora. Trebaće vam neko vreme da se stvari poboljšaju. Pokušajte da se jedno vreme distancirate od svega što vas muči.
LJUBAV: Imate sve veće probleme sa trenutnim partnerom i sve više vam se čini da je vreme da stavite tačku na taj odnos. Pred vama je period u kojem lako možete da nađete novu ljubav.
ZDRAVLJE: Čuvajte svoje bubrege. Mogući su problemi sa urinarnim traktom. Skloni ste prehladi i sličnim problemima. Posavetujte se sa lekarom oko tegoba koje vas muče.

STRELAC

POSAO: Imate dosta obaveza i pred vama je prilično naporan dan. Važno je da budete maksimalno posvećeni poslu i da ne odvraćate svoju pažnju na neke druge stvari.
LJUBAV: Moguća je veza sa osobom koja se bavi sličnom profesijom kao i vi ili ćete se sresti negde u blizini posla. Očekuje vas povoljan dan za nova ljubavna dešavanja.
ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen, pa povedite računa o svom zdravlju. Možete biti skloni raznim problemima, povišenoj temperaturi, groznici i tome sl. Odmarajte i pazite se.

JARAC

POSAO: Važno je da ostanete dovoljno odmereni i diplomatični u komunikaciji sa svojim poslovnim okruženjem. Od vašeg stava i načina komunikacije sa drugima sve zavisi.
LJUBAV: Sasvim neočekivano dolazi do novog poznanstva sa osobom koja u vama može probuditi veoma jake emocije. Možete da očekujete zanimljiv dan za ljubavno polje.
ZDRAVLJE: Moguće su srčane smetnje ili problemi sa airitmijom, tahikardijom itd. Posetite kardiologa ako imate neke veće tegobe. Nemojte da zanemarujete svoje zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Skloni ste donošenju nepromišljenih odluka što vam baš i neće biti od velike koristi na polju posla. Možete da očekujete neke veće promene tokom današnjeg dana.
LJUBAV: Niste zadovoljni stanjem u emotivnoj vezi i teško vam je da donesete odluku o prekidu iako je razdvajanje sve izvesnije. Spremni ste da ponovo budete slobodni i svoji.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa migrenom. Očekuje vas malo teži dan kada je u pitanju polje zdravlja. Potrudite se da se ne forsirate i ne nervirate previše jer vam to škodi dodatno.

RIBE

POSAO: Iznenadni preokreti na ovom planu vam unose osećaj nesigurnosti i nelagode. Potreban vam je rezervni plan kako biste mogli da nađete izlaz iz situacije u kojoj se nalazite na poslu.
LJUBAV: Moguće je da ćete saznati neke nove informacije o osobi sa kojom ste u vezi i da ćete promeniti svoje mišljenje o njoj. Pred vama je period u kojem su moguće ljubavne promene.
ZDRAVLJE: Muči vas nervoza i stres. Pokušajte da nađete bačin da se opustite. Porazgovarajte sa nekom osobom od poverenja i povedite računa da se ne opterećujete sitnicama.

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh