Magazin

Sloba imao PORUKU za Lazovića, nakon što je Kija rekla da će mu roditi TROJE DJECE! (VIDEO)

Dok su bili sa ostalaim ukućanima u spavaćoj sobi, Slobodan Radanović i Kristina Kockar u nekoliko navrata uspeli su da se posvađaju. Podsjetimo, pjevač je svoju suprugu prevario samo nekoliko dana nakon svog ulaska u “Zadrugu” sa Lunom Đogani.

U jednom momentu su se dotakli i teme djece, a onda je Slobodan spomenuo Kijinog dečka Andriju Lazovića.

– Slobodane stari mi je broj, javi mi se… za razvod! Nikada se nećemo razvesti, živjećemo zajedno. Volimo se! Troje djece ću mu roditi! Ćerka će se zvati Janja, a sin Njegoš! Tako da smo se dogovorili! – rekla je Kija.

– Andro, tamo neka ti pravi djecu! Ima Njegoša! Ja sam ti rekao da je dečko lijep, ljepši uživo nego na slici (obratio se Radanović Kiji, pa nastavio da priča o Andriji). Dečko se tamo prevrće po krevetu. Nisam ljubomoran! – pričao je Sloba o Andriji.

– Nemoj ti da ga spominješ! – odbrusila je Kija Slobi.

U video-prilogu ispod možete pogledati kako je izgledala ova situacija, kao i šta se još dešavalo na relaciji Kockareva – Radanović. Sloba se ranije sinoć izvinjavao svojoj ženi jer je rekao kako je više plakao od nje kada joj je preminuo otac, a ošto se svađao u više navrata i sa svojom djevojkom Lunom Đogani.

(Pink.rs)

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh