Magazin

Sad možeš da se vratiš svojoj ženi, sram te bilo! Luna i Sloba se užasno posvađali, ona prenijela stvari u Pab, pa grcala u suzama! (VIDEO)

Nakon što su prošle noći zadrugari odgledali video-snimke i situacije u kojima su se našli kako oni, tako i njihovi cimeri, došlo je do velike svađe između Lune Đogani i Slobodana Radanovića.

Luna je odmah po završetku emisije otišla u garderober, a za njom je došao Sloba, pa je nastala žestoka rasprava, a onda je Radanović počeo da viče i baca stvari.

– Sada možeš da se vratiš svojoj ženi! Sram te bilo! Uništio si me! Srce si mi slomio sa 22 godine i boli te k*rac! Kako ti barem malo nije žao što si mi ovo uradio? Kako te barem malo ne boli? Nemoj da si me pipnuo! Ti si se promijenio od kada je ona tebi rekla da te voli! – govorila je Luna Slobi.

– Ja bio sa tobom ili ne, ja sa njom neću biti! – pričao je Sloba.

– Ej, vi ste stvoreni jednu za drugo! Vjeruj mi da jeste! Sve vrijeme dok ti blejiš sa njom, ti p*šaš po meni! Slobodno idi, komuniciraj, bleji, jedi, pipkaj se! Ja ne postojim više! Ponašaj se kao da ja nisam u Zadruzi! Ona je tebe pipkala. Sve je super! Izabrao si! – nastavila je Đoganijeva.

Sloba je zatim počeo da baca odjeću i da viče na Lunu. Pjevač je Đoganijevoj ponovio i kako se druži sa ljudima koji joj govore pogrešne stvari i koji joj vrijeđaju porodicu.

Nakon svega, Sloba je otišao u Pab, dok je Luna uzela svoje stvari, svoju sliku i slike sa roditeljma. Sve to prebacila je u Pab, gdje je poslije nekoliko minuta jecala u suzama. Luna je u jednom trenutku, dok je plakala, sebe nazvala “glupačom”.

Kako je sve izgledalo, pogledajte na snimcima ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh