Magazin

Procurila Slobina prepiska! Frizer iz Ciriha: Želim da te pipnem, da osjetim tvoj mišić: Sloba: brate, nisam sam!

Sloba Radanović je više puta dovođen u razne afere, počevši od onih sa djevojkama koje su se javljale i dostavljale prepiske, pa sve do privođenja zbog narkotika. Najšokantnije od svega jeste gej afera sa Markom Zecom, a bilo je tu i drugih muškaraca koji su se javljali i kroz medije govorili pikanterije o Pinkovoj zvezdi.

Sloba Radanović gotovo svakodnevno dobija nervne slomove u Zadruzi budući da ga iznervira svaka sitnica. Pjevač koji je u rijalitiju prevario svoju zakonitu suprugu ne sluti šta se tek dešava vani.

Naime, u javnosti su se do sada pojavile razne prepiske pjevača, čak je bivši zadrugar Marko Zec govorio kako iz ličnog iskustva zna da je Sloba gej jer je i njega muvao. Potom su se pojedini muškarci javljali medijima i tvrdili kako su imali aferu sa pjevačem, a sada se pojavila još jedna prepiska.

Naime, kćerka Sinana Sakića, Đulkica, koja pomno prati Zadrugu, i koja je do sada izazivala veliku pažnju, na svom Instagram storiju je postavila SMS prepisku koja joj je dostavljena. Riječ je o navodnom dopisivanju Slobe i frizera iz Ciriha.

Frizer: Lepi, kad se vidimo?

Sloba: Sutra u 14:00 šmekeru.

Frizer: Nisam ti rekao koliko želim da te pipnem da osjetim tvoj mišić.

Sloba: Brate nisam sam, ljubim te.

Frizer: Dobro mmm cmokić.

Da li je Slobin frizer razočaran njegovim ponašanjem u Zadruzi, te je putem Đulkice plasirao prepisku u javnost ili je sama prepiska plod mašte nekog Slobinog antifana za sada ostaje nerazjašnjeno, dok sam pjevač ne dobije priliku da ovo prokomentariše.

Ekskluziva.ba

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh